Cu prilejul aniversării a 20 ani de existenţă, în care a oferit soluţii software pentru informatizarea economiei româneşti, TotalSoft prezintă site-ul aniversar 20yearslater.ro.

Suntem invitați la o incursiune în istoria celei mai frumoase poveşti din IT-ul românesc, o poveste care se mândreşte cu o dezvoltare normală, organică, bazată pe angajament, calitate şi pasiune.

20yearslater.ro deschide larg porţile TotalSoft şi prezintă caţiva dintre oamenii din spatele produselor sale, aşa cum sunt, profesionişti, dar visători, preocupaţi de tehnologie, dar umani, în permanentă mişcare, dar cu soluţii bine chibzuite.

Suntem invitați să cunoaştem omul care conduce creierul tehnologic TotalSoft, primul membru al echipei Charisma ERP, angajatul cel mai iubit de către clienţi, pe doamna Charisma, pe scurt, 20 dintre cei care fac lucrurile să meargă.

Rezultatul muncii lor şi al întregii echipe TotalSoft îl puteţi descoperi în secţiunea “20 de poveşti”. Avem posibilitatea de a afla când au luat naştere primele produse software pentru piaţa medicală privată din România, ce a convins multinaţionalele din comunicaţii să lucreze cu o firmă locală, secretele care au dus o soluţie ERP românească în topurile mondiale sau ce trebuie făcut pentru intrarea agriculturii în sec XXI. Nu trebuie ratate poveştile vizionarilor, a acelor oameni care creionează zi de zi soluţiile care stau la baza eficienţei şi profitului celor mai mari jucători din economia românească.

Povestea TotalSoft începe în decembrie 1994, într-un mic spaţiu închiriat de la Energomontaj, la etajul 3 al clădirii de pe Calea Dorobanţi. Spaţiul era împărţit în patru birouri din care cei şase fondatori visau să cucerească lumea. Dacă au reuşit sau nu aflaţi în secţiunea “20 de ani în cifre” şi “20 de ani de istorie”.