Monitorul de la Philips oferă un design deosebit, fiind ultra-slim și încadrându-se foarte bine în diverse configurații de birouri. Este fără îndoială un model de office, fără veleități pe zona de gaming.  Tehnologia Ultra Wide-Color oferă un spectru mai larg de culori pentru o imagine mai strălucitoare. Ultra Wide-Color o gamă de culori mai largă, care produce un verde naturale, roșu viu și un albastru  mai profund. Afișajul IPS utilizează o tehnologie avansată care vă oferă unghiuri de vizualizare foarte largi de 178/178 grade, făcând posibilă vizualizarea afișajului din aproape orice unghi. Spre deosebire de panourile TN standard, afișajele IPS vă oferă imagini remarcabil de clare, cu culori vii, ceea ce îl face ideal nu numai pentru fotografii, filme și navigare pe web, ci și pentru aplicații profesionale care necesită acuratețea culorilor și luminozitate consistentă în orice moment.

SmartImage este o tehnologie Philips, care analizează conținutul afișat și vă oferă performanțe optimizate ale ecranului. Această interfață ușor de utilizat vă permite să selectați diferite moduri, ar fi office, foto, film, joc            etc., pentru a se potrivi aplicației în uz. Pe baza selecției, SmartImage se optimizează dinamic contrastul, saturația culorilor și claritatea imaginilor și videoclipurilor pentru performanța finală a ecranului.

Monitorul este desigur compatibil HDMI, cablul HDMI permițând transmiterea semnalelor digitale video şi audio de înaltă calitate printr-un singur cablu de la un PC sau de la orice număr de surse AV (inclusiv set-top box-uri, DVD playere, receivere A/V şi camere video).

DisplayPort este o legătură digitală de la PC la monitor fără nicio conversie. Având capacităţi mai ridicate decât DVI-urile standard, este perfect capabilă să accepte cabluri de până la 15 metri şi transfer de date de până la 10,8 Gbps/sec. Cu această performanţă ridicată şi întârziere zero, obţineţi cele mai rapide imagini şi rate de reîmprospătare – făcând DisplayPort cea mai bună alegere nu numai pentru utilizare generală la birou sau la domiciliu, ci şi pentru jocuri şi filme solicitante, editare video şi altele.

 

Evaluare (punctaj maxim 10p)

Design 10
Performanţa 9
Preț 8
Ecran 10
Scor General 9.25

 

Specificații

Dimensiune ecran – 23,8 inch / 60,5 cm

Zonă vizualizare efectivă – 527,04 (H) x 296,46 (V)

Rezoluţie optimă – 1920 x 1080 la 60 Hz

Stabilizator de imagine – Da

Conectivitate

Intrare semnal

  • VGA (analogic)
  • DisplayPort 1.2
  • HDMI (digital, HDCP)

Intrare sincronizare

  • Sincronizare separată
  • Sincronizare la verde

Intrare/ieşire audio

Ieşire audio