Wi10N PRO este o tabletă cu Windows 8.1 cu facilități foarte bune, modelul fiind dotat și cu tastatură. La prima vedere te impresionează calitatea carcasei și a materialelor utilizate.

Cu toate că nu dispune de o carcasă de aluminiu, materialele folosite la exterior sunt de calitate și dau senzația de durabilitate. Îmbinarea dintre tabletă și tastatură este foarte simplă și pare a asigura garanția fiabilității pe termen lung, scoaterea tabletei din portul tastaturii fiind unul dintre testele de anduranță pentru astfel de modele hibride.

Procesul Quad Core are performanțe foarte bune atât pentru Office, cât și pentru jocuri. De asemenea, dispozitivul dispune 2 GB memorie RAM, 32 GB memorie Flash, un display de 10,1 inch (rezoluție 1280×800 pixeli). La capitolul porturi se regăsesc: două porturi USB (unul pe tastatură și unul pe tabletă), un port micro HDMI, jack audio de 3,5 mm și cititor pentru memorie microSD cu care poate fi extinsă memoria cu până la 32 GB.

Consider că Wi10N este un “laptop replacement” foarte util pentru cei care călătoresc și au nevoie de un dispozitiv foarte ușor pe care să lucreze la fel de eficient ca pe un notebook. Greutatea de 1,1 kg împreună cu tastatura (630 g numai tableta) fac din Wi10N un dispozitiv ultra-portabil.

Wi10N include o serie de alte funcționalități, care sunt rezultatul parteneriatului dintre Microsoft și Allview. Printre acestea se numără: licența pentru Windows 8.1, abonament pe un an la Office 365 Home Edition (abonamentul include atât aplicațiile Web, cât și aplicațiile desktop cele mai utilizate-Word, Excel, PowerPoint), OneDrive cu spațiu de 1 TB.