Teamnet, unul dintre cei mai importanți integratori IT&C din regiune, este singura companie din Europa Centrală prezentă pentru al șaptelea an consecutiv în topul Deloitte Technology Fast 50 din 2014 și singura din România inclusă în categoria Big 5, alături de alte patru business-uri mari din regiune cu o evoluție accelerată a afacerilor.

Deloitte Technology Fast 50 ierarhizează anual cele mai dinamice companii din domeniul tehnologiei, pe baza ratei de creştere a veniturilor anuale în ultimii cinci ani, în medie de 698% în 2013. Clasamentul include 50 de companii din 10 țări europene, dintre care 6 companii sunt românești, iar 26 din total se regăsesc pentru prima dată în acest top. Teamnet a înregistrat o creştere de 424% în perioada 2009-2013 și se situează pe locul 34 în clasamentul Deloitte. De asemenea, Teamnet a fost inclusă pe locul trei în cadrul categoriei Big 5, create de Deloitte în anul 2010 pentru recunoaşterea business-urilor mari, cu cifră de afaceri de peste 25 de milioane de euro, care înregistrează rate de creştere semnificative în raport cu dimensiunea lor, alături de două companii din Polonia, una din Cehia și una din Slovacia.

“Prezența constantă a Teamnet în inițiativa Deloitte care reunește companii din toată Europa Centrală și le ierarhizează în funcție de evoluția lor accelerată și sustenabilă, ne oferă o recunoaștere a dezvoltării noastre ample atât în România, cât și la nivel regional. Totodată, faptul că suntem singura companie din regiune cu o prezență de 7 ani consecutivi în clasamentul Deloitte din 2014 aduce încă o confirmare a faptului că strategia și investițiile noastre au condus la realizări notabile la nivel regional, care contribuie la transformarea societății europene prin tehnologie. Prin planurile ambițioase pe care le avem pentru următorii ani, ne propunem să menținem România pe harta europeană a performanței în domeniul tehnologiei.”, declara Bogdan PadiuCEO Teamnet Group

Teamnet este prezentă în clasamentul Technology Fast 50 Central Europe din anul 2008, când a ocupat locul şapte, cu o rată de creştere de 2.028%. În următorii doi ani, compania s-a clasat pe locul secund, cu rate de creştere de 3.317%, respectiv 3.120%, iar în ediţia din 2011 a topului, Teamnet s-a aflat pe locul 6 (2.136%). În 2012, Teamnet a ocupat locul 16 (870%) în topul 50 și a fost inclusă pe locul secund în Big 5, fiind prima companie românească prezentă în această categorie. Iar anul trecut, Teamnet s-a clasat pe locul 17, cu o cifră de afaceri de peste 71 de milioane de euro și o creștere medie în ultimii 5 ani de 639%.

“Salutăm performanţa obţinută de Teamnet, care este prezentă deja de şapte ani în clasamentul Deloitte Technology Fast 50 Central Europe. Prezenţa în clasament este dovada faptului că inovaţia şi talentul pot face diferenţa chiar şi pe o piaţă dificilă cum este cea a ultimilor ani şi a faptului că firmele româneşti sunt competitive în regiune”, a declarat Alina Mirea, Partener Deloitte România şi Project Manager Local Deloitte Technology Fast 50 Central Europe.

Deloitte Technology Fast 50 Central Europe se află anul acesta la a XV-a ediţie şi include următoarele ţări: Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Croaţia, Serbia, Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Slovenia, Bosnia şi Herţegovina, Muntenegru, Albania, Macedonia şi Republica Moldova. Acest top este parte a programului Deloitte Technology Fast 500 EMEA, o variantă extinsă care ierarhizează cele mai dinamice 500 de companii de tehnologie din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.