• Atât jucătorii cât și sediile echipei vor beneficia de SSD-uri și memorii RAM Kingston FURY, pentru a ajuta echipele să obțină cele mai bune performanțe
  • Parteneriatul include conținut exclusiv pe rețele sociale care se va concentra pe jucătorii de CS:GO de renume mondial de la Team Vitality. Aici, fanii vor putea lua parte la tombole digitale și vor obține recompense exclusiviste

Kingston FURY, divizia de gaming a Kingston Technology Company, Inc., lider mondial în memorii și soluții tehnologice, are plăcerea de a anunţa un parteneriat European pe mai mulți ani cu Team Vitaliy, una dintre principalele organizații mondiale de eSports. Ca parte a parteneriatului, jucătorii de renume mondial ai echipei Team Vitality vor fi echipaţi cu cele mai bune SSD-uri și memorii RAM de pe piață, pentru a ajuta la îmbunătăţirea antrenamentului şi al perfromanţei.

Această colaborare se extinde pentru toate sediile Team Vitality, inclusiv centrele de performanță V.Hive, Stade de France și Berlin. În plus, brandul Kingston FURY va beneficia de vizibilitate digitală pe canalele de socializare ale echipei Team Vitality, cu accent pe lista CS:GO, formată din unii dintre cei mai buni jucători din lume, incluzând aici şi jucătorul desemnat de două ori ca fiind HLTV Best Player in The World “ZywOo” Mathieu. Fanii vor putea participa la tombole digitale pe tot parcursul parteneriatului.

Acesta este doar cel mai recent parteneriat dintr-un lung sir de parteneriate pentru Team Vitality, care își propune să se asocieze cu cele mai emblematice mărci, pentru ca jucătorii lor să obțină cel mai bun echipament și automat cea mai bună performanță.

“Kingston este încântat să anunţe sponsorizarea echipei Team Vitality, primul club francez de eSports, ce a parcurs din 2013 şi până acum un drum lung pentru a deveni una dintre organizațiile eSport de top din Europa.” a declarat Robert Allen, Marketing Director, Kingston EMEA. “Așteptăm cu nerăbdare să facem parte din echipă pentru mulți ani de acum înainte, iar prin upgrade-urilor noastre de DRAM şi SSD pentru locaţia V.Hive vrem să aducem jucătorilor tot suportul necesar pentru a performa în competiţiile de nivel înalt. În ultimele două decenii Kingston sa aflat mereu în centrul comunităţii eSports, iar acest parteneriat face parte din strategia Kingston de a fi şi mai aproape de fanii și jucătorii de pe tot globul.”

Este o adevărată plăcere să pot colabora cu un brand care are o moștenire eSports atât de bogată”, a declarat Nicolas Maurer, CEO și co-fondator al Team Vitality. „De ani de zile, Kingston și-a folosit hardware-ul de vârf pentru a ridica performanța echipelor la următorul nivel, de aceea am fost foarte fericiți că avem oportunitatea de a lucra alături de ei.”

Pentru mai multe detalii vizitați kingston.com/gaming.