Taxibeet a castigat premiul “Best Mobile Application 2012” in cadrul celei de a 9- a editii a Galei Comunicatii Mobile din 5 decembrie, eveniment desfasurat sub egida Academiei Romane, in Sala Aula a Bibliotecii Academiei . Tematica evenimentului a fost “15 ani de comunicatii mobile în România: de la 2G la 4G” si a fost organizat de publicatia « Comunicatii Mobile ».

In cadrul evenimentului s-au dezbatut împreună cu decidenții industriei tendinţele şi realizările din industria telecom românească în 2012, perspectivele intrării în noua etapă 4G, ale trecerii la televiziunea digital terestră şi s-au premiat excelenţele tehnologice şi manageriale care s-au remarcat în acest an, fiind singurul eveniment de premiere a industriei telecom din România.

Nominalizarile au fost decise de votul direct intr-o lista revizuita in urma evaluarii juriului si in urma propunerilor. Evaluarea a apartinut a 3 categorii de juriu : Juriul cititorilor, Juriul specialistilor consultanti si Juriul publicatiei « Comunicatii Mobile ».

Angel Raducanu, Country Manager Taxibeet a declarat : « Ma simt onorat sa primesc acest premiu din partea societatii ICT si high tech din Romania care reprezinta pentru noi un public avizat. In acelasi timp acest premiu este o recunoastere a dorintei noastre a tuturor de a promova si a ne integra intr-un nou stil de viata adaptat noii ere smartphone care abia a inceput si are o expansiune accelerata. »