Allview, cel mai important producător român din industria IT&C, oferă posesorilor de tablete Viva Q8 o nouă versiune de software pentru device-urile lor. Astfel, se face trecerea la sistemul de operare Android 4.4 Kit Kat.

Începând de astăzi vor începe livrările device-urilor care au preinstalată noua versiune de soft. Astfel, clienţii vor avea ocazia de a-şi achiziţiona din magazinele partenere device-uri Allview cu Android 4.4 Kit Kat. Pentru clienţii care deţin deja o tableta Viva Q8, procedura de actualizare este disponibilă pe website-ul companiei, www.allview.ro.

Update-ul este recomandat pentru creşterea performanţei şi vitezei de procesare. În plus, acesta aduce o serie de funcţii şi aplicaţii ingenioase şi utile.

Printre beneficiile update-ului se numără: o interfaţă mai prietenoasă (icon-uri noi, sistem de widget-uri îmbunătăţit, tranziţie mai fluentă între ecrane), multitasking mai rapid, editor de imagine îmbunătăţit, consum redus de memorie, funcţionare mai bună a tehnologiei wireless display, tastatură cu funcţii noi (zeci de emoticoane Emoji pentru comunicarea pe reţelele de socializare), player audio îmbunătăţit (previzualizare album în lock-screen), buton dedicat de screenshot, cloud printing, immersive mode (se pot rula mai multe aplicaţii în mod Full Screen).

Pentru mai multe detalii despre tableta Viva Q8, precum şi despre procedura de update, consultaţi website-ul www.allview.ro.