Synology a anunțat lansarea în variantă beta a DiskStation Manager (DSM) 6.0, cea mai recentă versiune a sistemului său de operare specific dispozitivelor NAS. Proiectat pe o arhitectură de sistem mai eficientă, ce oferă modelelor compatibile suport pe 64 biți, DSM 6,0 oferă progrese semnificative în productivitate, flexibilitate și performanță.

“Mediile de afaceri actuale caută o implementarea IT rapidă, o colaborarea eficientă și un proces de recuperare a datelor foarte rapid. Mai mult, toate aceste lucruri ar trebui găzduite pe o platformă securizată și în același timp privată. De aceea, credem că noile servere NAS Synology sunt ideale pentru a satisface toate aceste cerinţe.”, a afirmat Derren Lu, CEO Synology Inc. “Prin lansarea noului DSM 6.0, sperăm să remodelăm strategiile de implementare IT actuale, ajutând astfel la o creştrea a afacerilor.

Caracteristici cheie ale noului DSM 6.0:

Implementare IT rapidă: Folosind Docker DSM, companiile pot crea un mediu complex ce oferă control flexibil al resurselor şi un nivel de securitate sporit – toate aplicaţile Docker DSM funcționează independent și nu interferează unele cu altele. Virtual DSM oferă şi el toate avantajele de mai sus, având în plus opţiunea de a migra DSM-urile virtuale de pe un NAS Synology pe altul fără întreruperea serviciilor sau reconfigurare.