Project Manager, Team Leader, Program Manager, Software Developer, System Engineer, Business Analyst in proiecte IT si de software development? Atunci nu-ti programa nimic pentru 27 martie, pentru ca trebuie sa fii la The Agile Formula!

Specialistii Agile vin in Romania la The Agile Formula

 

Mike Griffiths, parintele certificarii PMI-ACPSilvana Wasitova, Agile si Scrum Trainer si Coach, Valentin Tudor Mocanu, PMP si Professional Scrum Master I, precum si multi alti practicieni, profesionisti si specialisti in managementul proiectelor vor fi prezenti pe 27 martie, la The Agile Formula.

Este o ocazie unica de a te intalni cu principalul dezvoltator al certificarii PMI-ACP, care va sustine in cadrul conferintei o prezentare cu titlul “Agile, the unlikely origin for new management”. Ulterior conferintei, poti participa la un curs de pregatire pentru certificarea PMI-ACP, livrat chiar de Mike.

Silvana Wasitova, trainer si coach in Agile si Scrum, a livrat training-uri in metoda Scrum pentru mai mult de 700 participanti si a pregatit mai mult de 75 de Scrum Masteri. Silvana isi propune sa ofere audientei participante la conferinta argumentele pro si contra adoptarii metodei Scrum intr-o organizatie. Ulterior conferintei, Silvana va livra un curs de pregatire in metoda Scrum.

Valentin Tudor MocanuProfessional scrum Master, Project Management Professional, practician si profesionist cu foarte multa experienta in managementul proiectelor de dezvoltare software va propune sa aflati impreuna cu el daca metodologia Agile se potriveste companiei dumneavoastra. Veti afla cum se poate transforma un proiect desfasurat intr-o metodologie Agile implementat pentru US Air Force, dar si ca, uneori, trebuie sa poti fi Agile.

Pentru persoanele certificate PMP, 6.5 PDU-uri pot fi revendicate in urma participarii la conferinta si 21 de PDU-uri pentru participarea la oricare dintre cursuri, cel de pregatire pentru PMI-ACP sau cel de pregatire in metoda SCRUM.

Membrii PMI Romania Chapter beneficiaza de 15% reducere la inscrierea la conferinta si/sau cursuri.

Pentru inscrierile de grup, se acorda discount in cuantum de:

–          5% pentru 3 persoane inscrise;

–          10% pentru 4 persoane inscrise;

–          15% pentru mai mult de 4 persoane inscrise;

 

Pentru inscrierile facute inainte de 12 martie, se acorda un discount de 10% (*).

(*) Discount-urile se cumuleaza in limita a 15%.

Pentru mai multe informatii despre eveniment si inscrieri, va rugam urmati acest link: http://www.smartprojects.ro/evenimente.php?tag=conferinta-Agile-2013

Agile + PM = Agile PM? Fiti alaturi de noi pe 27 martie si veti afla raspunsul!