Conform sondajului de opinie online realizat pe licitatiiseap.ro, portalullicitatia.ro a fost desemnat cel mai bun site de licitatii publice in 2012. Licitatia.ro ofera servicii profesionale de monitorizare a licitatiilor pentru sute de companii, carora le faciliteaza accesul la oportunitatile din domeniul lor de activitate, ajutandu-le sa-si dezvolte business-ul prin intermediul achizitiilor publice.

Licitatia.ro este lider in domeniul monitorizarii licitatiilor publice din Romania. Incepand cu anul 2004, licitatia.ro a oferit un serviciu profesional de monitorizare a licitatiilor pentru sute de companii, carora le faciliteaza accesul la oportunitatile din domeniul lor de activitate, ajutandu-le sa-si dezvolte business-ul prin intermediul achizitiilor publice.

Conform sondajului de opinie realizat de licitatiiseap.ro, portalul licitatia.ro a fost desemnat cel mai bun site de licitatii publice in 2012. Site-ul www.licitatia.ro a obtinut 75% din voturi clasandu-se pe primul loc in preferintele respondentilor – fiind urmat, in ordine, de e-licitatie.ro (13% din voturi).

Rezultatul sondajului este o confirmare a gradului inalt de expertiza de care dau dovada in mod constant serviciile oferite de licitatia.ro pe piata achizitiilor publice. Serviciul de notificare oferit de licitatia.ro transmite companiilor toate oportunitatile privind licitatiile existente pe piata – atat din Romania, cat si din Uniunea Europeana, la cateva ore de la publicare. Printre sursele monitorizate zilnic de licitatia.ro se afla SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice ), Monitorul Oficial, Presa Nationala, Bursa Romana de Marfuri, Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, AVAS, DGFP.