Statutul de „Partener Premier”, certifică faptul că echipa noastră a dobândit acreditările riguroase tehnice și de vânzări în programul de parteneri Red Hat, demonstrând expertiză în open source și înalte calificări tehnice. Pentru noi, “Partener Premier” reprezintă o validare a angajamentului nostru pe termen lung față de tehnologiile open source și pune în evidență expertiza noastră tehnică precum și cunoașterea aprofundată a soluțiilor Red Hat.

“Ne bucurăm că Red Hat a recunoscut angajamentul Spearhead Systems pentru tehnologiile open source. Aceasta arată că avem cea mai bună poziție pe piața locală pentru a ne susține clienții  să obțină valoare din soluțiile Red Hat,” a declarat Marius Pană, directorul nostru genral într-un comunicat de presă la începutul acestei săptâmâmi.

Această realizare  demonstrează deaemenea că Spearhead este un partener calificat, axat pe îndrumarea organizațiilor să implementeze tehnologiile open source furnizate de Red Hat în Romania. Red Hat este partenerul nostru de încredere încă din anul 2011 și suntem încântați de această recunoaștere a leaderului mondial Open Source.

Mai jos câteva impresii de la Chris Rocki- Manager Regional, Europa Centrală și de Est, Red Hat: “Open source este noul standard al inovării în cadrul economiei digitale, iar modelul de dezvoltare open source ajută la orientarea acestui standard, cu soluții rentabile și de înaltă performanță. Spearhead Systems este un partener de încredere, care a coordonat cu succes proiecte de implementare pe tehnologii open source în România și suntem încântați să extindem relația cu ei ca Partener Premier.”