Spearhead Systems  anunță parteneriatul cu compania BalaBit IT Security, în România. Prin acest parteneriat Spearhead dorește să aducă pe piața de IT un produs de monitorizare complet, o soluție de încredere și control asupra activității.

Despre Balabit IT Security
BalaBit IT Security este o companie de securitate informatică, un lider global în dezvoltarea activităţii de monitorizare, ce oferă soluții de încredere și controlează accesul la servere de la distanţă, desktop-uri virtuale sau dispozitive de reţea, pentru a ajuta clienții împotriva amenințărilor interne și externe.

Ca membru activ al comunității open source, BalaBit oferă soluţii atât open source cât şi pentru platforme proprietare, chiar şi pentru sistemele cele mai complexe şi eterogene de IT din medii fizice, virtuale şi cloud.

BalaBit este cunoscută de asemenea sub numele „Compania syslog-ng”, bazată pe produsul pilot al companiei, aplicația pentru gestionarea jurnalelor de sistem, care este utilizat de mai mult de 650 000 de companii din întreaga lume și a devenit recunoscut la nivel global.

BalaBit, a doua companie de securitate IT din regiunea Europei Centrale cu cea mai rapidă creștere, are birouri locale în Franța, Germania, Italia, Rusia și în Statele Unite ale Americii și colaboreazăcu parteneri din întreaga lume. R&D și centrele de suport se află în Ungaria.

Despre Spearhead Systems SRL
Înființată în 2011 Spearhead Systems furnizează soluții care integrează tehnologie inovativă, cu servicii de management, optimizare și protecție a infrastructurii.

Spearhead Systems furnizează tehnologii inovatoare pentru managementul și protecția rețelelor, sistemelor și utilizatorilor prin livrarea soluțiilor de înaltă performanță informatică, servere, storage, centre de date, soluții de monitorizare și servicii profesionale.
Partener ce aduce valoare soluțiilor IT unice si eficiente, compania acordă atenție sporită stabilității, micșorării costului total, permițând clienților să se foloseascăde calcul tehnic la nivel înalt, dedicat afacerii lor.
Pentru mai multe informații:
Balabit – http://www.spearheadsystems.ro/balabit/
Spearhead Systems – http://www.spearheadsystems.ro/

Sursa: Spearhead Systems