Bitdefender, liderul pieţei locale de soluţii antivirus, anunţă că produsul Bitdefender Internet Security a obţinut cel mai mare punctaj pentru a șasea oară de la începutul anului trecut până acum în evaluarea AV-TEST, cea mai severă testare din industrie.

Runda de teste desfășurată în lunile martie-aprilie a plasat Bitdefender pe locul întâi, cu 17 puncte obținute din maximum 18 puncte posibile, în fața altor 21 de produse antivirus, printre care Eset, Kaspersky, Microsoft, Symantec – http://www.av-test.org/en/tests/home-user/marapr-2012/.

În cadrul celei mai recente sesiuni de evaluare, Bitdefender a primit punctaje maxime la testarea capacităţii de protecţie şi de reparare a sistemului după o infecţie, fiind recunoscut, de asemenea, ca unul dintre cele mai uşor de folosit produse.

La evaluările AV-TEST din 2011 și 2012, Bitdefender Internet Security s-a clasat pe locul întâi în 6 din cele 7 sesiuni de testare derulate – http://www.av-test.org/en/tests/home-user/.

Acesta este cel mai bun rezultat obținut vreodată de un jucător din industria de securitate în urma evaluărilor AV-TEST, ’’real-world’’. Aceste teste clasifică produsele de securitate după comportamentul lor în situaţii de folosire similare cu cele din viaţa reală a utilizatorilor.

AV-TEST, instituție cu sediul în Magdeburg, Germania, este unul dintre cele mai respectate şi reputate laboratoare de testare independente din lume pentru produse antivirus şi antispyware, resursa de referinţă pentru domeniul securităţii informatice.

’’Așteptăm cu interes să testăm linia de produse Bitdefender 2013. Suntem impresionați de performanța Bitdefender de până acum și suntem curioși să vedem ce pregătesc pentru viitor’’, a declarat Andreas Marx, CEO al AV-TEST.

Rezultatul AV-Test reconfirmă recunoașterea acordată Bitdefender, în repetate rânduri, de prestigioase instituţii independente de testare şi îi întăreşte statutul de lider tehnologic al pieţei antivirus.

Printre acestea amintim locul întâi obținut de Bitdefender la testele ’’real world’’ derulate de reputata organizație AV-Comparatives în 2012 (vezi rezultate aici: http://chart.av-comparatives.org/chart2.php).

’’Este crucial pentru noi să fim mereu în gardă și să oferim soluții rapid și eficient împotriva tuturor amenințărilor informatice. Încurajăm consumatorii să se informeze corect atunci când aleg o soluție de securitate, pentru a obține o protecție optimă în fața celor mai periculoși viruși’’, a declarat Viorel Canja, Head of Antimalware Labs, Bitdefender.

Sursa: http://www.bitdefender.ro