Sony Mobile Communications își repoziționează strategia pe segmentul smartphone-urilor mid-range, prin prezentarea Xperia™ M4 Aqua, un smartphone care include caracteristicile de top marca Sony în materie de cameră foto, design, baterie și performanță, la un preț accesibil.

“Xperia M4 Aqua este centrul gamei mid-range reînnoite, fără compromisuri”, declară Dennis van Schie, Senior Vice President, Head of Sales and Marketing la Sony Mobile Communications. “Xperia M4 Aqua vine cu o serie de caracteristici și un preț de neegalat în acest segment de piață: cele mai populare caracteristici devenite cunoscute prin intermediul gamei Xperia Z, precum performanțele ridicate ale camerei foto, durata de până la două zile a bateriei și rezistența la apă”.

Imagini superbe, fără efort

Camera foto principală de 13 MP a noului Xperia M4 Aqua este dotată cu senzorul Sony  Exmor RS™, diafragmă F2.0 și sensibilitate ISO 3.200. Tehnologia puternică a camerelor digitale compacte și modul Superior Auto inteligent simplifică interacțiunea utilizatorului cu dispozitivul, detectând în mod automat până la 52 de scenarii diferite, pentru fotografii mereu vibrante, în lumină difuză sau în lumină puternică de fundal.

Similar camerei foto principale, camera foto frontală de 5MP, ideală pentru selfie-uri, are un unghi larg de vizualizare, de 88°, astfel că nimeni nu va rămâne în afara cadrului, iar pozele pot fi editate prin intermediul funcției Retușare Portret. Această funcție populară de editare a selfie-urilor se alătură celorlalte aplicații pentru camera foto Xperia preinstalate, alături de alte favorite, precum Sound Photo, care adaugă scurte fișere video pozelor sau Movie Creator, care transformă automat pozele și clipurile video în fișiere video de 30 de secunde. Astfel, colecționarea momentelor sau partajarea acestora în social media este super rapidă și facilă.

Creat pentru stilul tău de viață – rafinament în materie de hardware și interfață, cu Android 5.0 Lollipop

Xperia M4 Aqua este echipat minimalist cu elemente premium – ecran din sticlă temperată, pe un dispozitiv suplu, de numai 136 grame, rezistent la apă (certificat IP65/8), cu încărcare prin port microUSB fără capac, oferind o utilizare flexibilă oriunde te-ai afla.

Noul Xperia Lounge Silver, disponibil pe Xperia M4 Aqua, va oferi, pe întreaga durată de viață a dispozitivului, aplicații, update-uri de soft, divertisment, oferte personalizate și consiliere. Pe lângă acestea, te vei bucura de filme și episoade bonus4, prin intermediul aplicației Privilege Plus Movies5.

Realizează mai multe, pentru mai mult timp – primul smartphone Sony cu procesor octa-core Qualcomm® Snapdragon™ 615 pe 64 biți, conectivitate integrată 4G LTE și durata bateriei de până la două zile

În vreme ce unii pot fi nevoiți să își folosească smartphone-ul pe perioade mai scurte, nu va fi și cazul tău, Xperia M4 Aqua având o durată de viață a bateriei de până la două zile, eliminând astfel nevoia de încărcare frecventă. Dacă nu este suficient, activează modul STAMINA pentru a optimiza felul în care este utilizată bateria și modul Ultra STAMINA, iar dispozitivul va funcționa până la o săptămână, cu funcțiile de bază.

Acest echilibru între performanță și putere este menținut grație procesorului octa-core Qualcomm® SnapdragonTM 6155 pe 16 biți, procesării rapide a conținutului multimedia și modemului integrat 4G LTE. Procesorul Snapdragon 615 facilitează accesul rapid la conținutul tău din Xperia Lounge, pentru știri și descărcare rapidă a informațiilor, utilizarea hărților, verificare și trimitere email, partajare foto și video cu familia și prietenii, dar și redare audio și video online, fără întreruperi.