Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) anunță astăzi lansarea SmartBand 2, un sistem de tip life logger cu multisenzor, care îți oferă informații prețioase despre programul tău de fitness, despre cum să îți păstrezi starea de bine sau să-ți controlezi nivelul de stres.  

Am pornit de la dorința de a crea cel mai avansat și mai ușor de purtat dispozitiv de pe această piață –SmartBand 2, care are capacitatea de a genera și oferi informații relevante despre ritmul biologic, pentru utilizatorii Lifelog” a declarat Kaz Tajima, Senior Vice President, Head of UX Creative Design and Planning la Sony Mobile Communications. „Aceasta nu este numai o viziune asupra felului în care consumatorii pot învăța mai multe despre ei înșiși, ci și un mod de a-i ajuta să exploreze noi oportunități incitante, alături de un partener de durată

În cadrul aceleiași abordări modulare a factorului de formă specific SmartBand, accelerometrul și senzorul de măsurare a ritmului cardiac ale SmartBand 2 lucrează împreună pentru a vă monitoriza pulsul și ritmul cardiac, permițându-vă să vă calibrați programul de fitness, starea de bine și nivelul de stres, pe parcursul întregii zile.

SmartBand 2 monitorizează automat activitățile de tipul plimbărilor, sesiunilor de alergat sau altor tipuri de exerciții fizice, timp în care îți calculează ritmul cardiac din timpul fiecărei activități. Aplicația SonyLifelog  te ajută să faci progrese, stimulându-te cu informații și comparații amuzante și oferindu-ți motivație și inspirație, totul personalizat pentru activitățile tale.

Vei putea, de asemenea, să te bucuri de odihnă de calitate, SmartBand oferindu-ți informații importante despre somnul tău și detectând automat perioadele de somn profund, alarma setându-se conform ciclurilor de somn și trezindu-te cu funcția de vibrare ușoară exact la momentul potrivit.