Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) a anunţat astăzi două noi smartphone-uri Xperia™, Xperia miro şi Xperia tipo. Xperia miro este un smartphone subţire şi elegant, disponibil în mai multe culori. Telefonul integrează aplicaţia Facebook în meniurile de contacte, galerie foto şi music player, cât şi tehnologia audio Sony xLOUD™ pentru sunete clare şi puternice.

 

Xperia tipo e creat special pentru a fi uşor de folosit de utilizatori, fie că aceştia doresc să navigheze pe internet, să publice fotografii sau să descarce aplicaţii. Xperia tipo va fi disponibil  şi în varianta dual SIM – Xperia tipodual – pentru ca utilizatorii să îşi poată activa cartela dorită printr-o singură atingere de buton. Ambele modele vor fi lansate la nivel global începând cu Q3 2012.

„Xperia miro este potrivit pentru cei care caută o experienţă integrată a divertismentului pe reţele sociale şi sunt pasionaţi de muzică. Xperia tipo se adresează utilizatorilor care fac trecerea de la telefoane clasice la smartphones şi vor să se familiarizeze cu funcţionalităţile mai complexe ale acestora”, a declarat Calum MacDougall, Director Xperia Marketing Sony Mobile Communications.