Man and Machine Romania , subsidiara a grupului german Mensch und Maschine Software SE (M+M), Autodesk Platinum Partner, anunta obtinerea acreditarii Process Plant Specialization oferita partenerilor cu valoare adaugata de Autodesk, lider mondial in dezvoltarea de aplicatii software de proiectare CAD 2D/3D.

In calitate de Partener Autodesk Process Plant Specialized, Man and Machine Romania a demonstrat ca a facut investitii importante in echipa, are un plan de afaceri de consultanta solid, referinte relevante de la clienti si ca ofera un nivel ridicat de cunostinte si suport pentru clientii din industriile petrol si gaze, celuloza si hartie, petrochimie, farmaceutica si alimentara.

Noua specializare Autodesk obtinuta permite companiei sa evidentieze experienta detinuta in furnizarea de servicii in domenii cheie de proiectare CAD. Prin completarea programei si a sesiunilor de training, precum si prin atingerea standardelor de performanta stabilite de Autodesk pentru servicii, Man and Machine demonstreaza ce inseamna sa fii un consultant de incredere pentru clientii Autodesk din intreaga lume.

“Aceasta noua specializare primita din partea Autodesk, acordata pe baza unor criterii ridicate de competenta, este dovada faptului ca Man and Machine Romania se implica continuu in furnizarea de servicii avansate pentru utilizatorii CAD”, a declarat Luminita Popescu, Managing Director Man and Machine Romania. “Suntem bucurosi sa ajutam utilizatorii in implementarea si utilizarea tehnologiei Autodesk, sprijinind astfel organizatiile din care fac parte sa devina mai eficiente, mai competitive si mai profitabile”, a adaugat Luminita Popescu.

Specialistii Man and Machine au realizat proiecte de implementare a aplicatiei AutoCAD Plant 3D in cadrul unor companii precum Hüttenwerke Krupp Mannesmann (HKM), DELTA Gruppe GmbH si Kraftanlagen Heidelberg. De altfel, Man and Machine Education Center Romania, centru de instruire autorizat Autodesk (ATC), organizeaza cursuri pentru aplicatiile AutoCAD Plant 3D si AutoCAD P&ID.

Man and Machine pune pentru prima oara la dispozitia specialistilor CAD din Romania experienta de success de peste 28 de ani a grupului, servicii de consultanta, implementare si instruire la standard europene.

Man and Machine Romania este Autodesk Gold Partner pentru industriile inginerie mecanica, inginerie electrica, arhitectura, constructii, infrastructura, centru de instruire autorizat Autodesk (ATC), centru de certificare autorizat Autodesk (ACC), Autodesk Consulting Specialized, Autodesk Process Plant Specialized, precum si reseller autorizat pentru aplicatiile Urbano 7 Canalis si Urbano 7 Hydra.

Citeste mai mult: Man and Machine Romania a obtinut Autodesk Process Plant Specialization