Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) a lansat tableta care stabilește un nou standard pe piață, Xperia Z2 Tablet, cea mai subșire și ușoară tabletă rezistentă la apă, ce vine la pachet cu experiența unică a divertismentului marca Sony.

“Xperia Z2 Tablet este un punct culminant al inovației pe piața tabletelor și este un adevărat vârf de gamă între dispozitivele noastre premium. Am dus mai departe filosofia proprie de design pentru a crea cea mai subțire și ușoară tabletă, care încorporează şi cele mai noi tehnologii Sony”, a declarat Kunimasa Suzuki, Președinte și CEO, Sony Mobile Communications.

O experiență vizuală de neegalat

Xperia Z2 Tablet aduce pentru prima oară pe o tabletă display-ul cu tehnologie Live Colour LED, oferind culori naturale și luminoase și imagini clare în orice lumină. Tableta are un display de 10,1 inci Full HD TRILUMINOS™ for mobile. La acestea, se adaugă motorul inteligent X-Reality™ for mobile care analizează fiecare imagine și optimizează automat culoarea, luminozitate și contrastul, în timp ce tehnologia de îmbunătăţire a rezoluţiei reproduce pixelii lipsă pentru a oferi cele mai clare și bogate în detalii imagini.

Cea mai bună experiență audio

Xperia Z2 Tablet oferă cel mai clar sunet și vine cu tehnologia audio Sony Front Surround™, pentru sunete dinamice. Totodată, are încorporată tehnologia unică de reducere a sunetelor de fundal, pentru ca utilizatorii să poată asculta muzică chiar și atunci când sunt în avion, în autobuz sau în spații zgomotoase. Conectată cu căștile MDR-NC31EM Digital Noise Cancelling headset, poate reduce cu până la 98% sunetele ambientale.

Cea mai subțire și mai ușoară tabletă rezistentă la apă

Odată cu Xperia Z2 Tablet, Sony a adus pe piață o tabletă subțire, frumoasă și portabilă. Construită cu materiale premium, fiecare detaliu a fost gândit cu atenție pentru a putea aduce la viață cea mai subțire (doar 6.4mm) și ușoară (doar 426 de grame pentru modelul Wi-Fi și 439 grame pentru modelul LTE/3G) tabletă rezistentă la apă. Designul Sony OmniBalance creează o formă elegantă, care este încântător de subțire, dar reconfortant de solidă, oferind echilibru și simetrie în toate direcțiile, pentru ca tableta să se simtă confortabil în mână şi pentru a fi frumoasă din orice unghi ar fi privită. Și așa cum Sony și-a obișnuit utilizatorii, această tabletă este rezistentă la apă.

Cel mai bun divertisment pe tabletă

Aplicația “What’s New” îi ajută pe utilizatori să descopere conținut și le recomandă filme, muzică, jocuri și aplicații – toate disponibile într-un widget infromativ și interactiv de pe ecranul principal.

  • Aplicațiile “WALKMAN®” și Movies oferă acces exclusiv la rețeaua Sony Entertainment Network.4
    • Aplicația Album cu PlayMemories™ Online6 le permite utilizatorilor să încarce, să împărtășească și să se bucure de fotografii și înregistrări pe toate dispozitivele Sony.
    • Conținut exclusiv6: 6 mega-producții de la Sony Pictures printre care și Captain Phillips, abonament gratuity timp de 30 de zile la Music Unlimited și jocuri PlayStation®Mobile.

Experiența tabletei poate fi îmbogățită cu ajutorul accesoriilor. O experiență Full HD TV pe tabletă cu stația de încărcare magnetică BSC10 Bluetooth® Speaker dock  , aceasta le permite utilizatorilor să se bucure de conţinutul online și offline şi de sunet de calitate – în timp ce tableta se încarcă. Telecomanda BRH10 Bluetooth® Remote  adaugă funcționalitate de telecomandă pentru filme și jocuri, precum și funcție de apelare prin telefonie IP sau voice calling (doar pe versiunea LTE/3G). Tableta poate fi transformată într-o consolă de joc cu controllerul wireless (DUALSHOCK®3).

Cea mai puternică tabletă3

Xperia Z2 Tablet vine cu procesor Krait quad-core Qualcomm® Snapdragon™ 801 de 2,3 GHz care oferă performanțe sporite fără a consuma bateria. Cu acceleratorul grafic Adreno™ 330, utilizatorii se bucură de grafică spectaculoasă și super jocuri 3D.

Xperia Z2 Tablet stă mai puțin la încărcat cu tehnologia încorporată Qualcomm Quick Charge 2.0, care îmbunătățește timpul de încărcare cu până la 75%. Bateria puternică 6000mAh litium polimer, împreună cu profilul Battery STAMINA Mode, oferă până la 10 ore de consum multimedia neîntrerupt și peste 100 de ore de ascultat muzică, fără încărcare.

O tabletă pusă pe treabă

Tableta poate fi transformată într-un laptop cu tastatura BKC50BT Bluetooth® Keyboard și Tablet Cover Stand. Includerea programului OfficeSuite Pro 7 înseamnă că utilizatorii pot vizualiza, edita și împărtăși fișiere native Microsoft Office, oferindu-le flexibilitatea de a lucra din orice loc.

Arhitectura robustă de securitate de pe Xperia Z2 Tablet securizează atât datele personale, cât și pe cele de la muncă și oferă în același timp suport pentru mai multe conturi, care sunt ușor de instalat. Pentru un utilizator nou de Xperia, Xperia Transfer este soluția simplă pentru a transfera contacte, fotografii, aplicații, mesaje și multe altele de pe un alt telefon Android sau de pe tabletă iOS.

Fotografii și filme de mare calitate cu aplicațiile integrate Xperia

 

Fotografii și filme HD frumoase în orice lumină, cu camera de 8,1 megapixeli cu senzor de imagine Exmor RS™ for mobile. Modul Superior Auto combină funcția de Scene Recognition (Recunoaștere a Decorului) cu tehnologie de înaltă calitate și performanță, precum HDR și reducerea zgomotelor de fundal, pentru a surprinde momentele frumoase cu setările optime. Perfect pentru apeluri video, camera frontală HD de 2,2 megapixeli, este ideală pentru conversații cu prietenii și familia.

Xperia Z2 Tablet specificații cheie:

  • 10,1 inci Full HD TRILUMINOS™ Display for mobile cu tehnologie Live Colour LED și motor X-Reality™ for mobile, pentru o experiență vizuală unică
  • Sunet S-Force Surround™ și Digital Noise Cancelling pentru calitate audio de neegalat.
  • Cea mai subțire (6.4mm) și mai ușoară (426g pentru modelul Wi-Fi / 439g pentru modelul LTE/3G) tabletă rezistentă la apă (IP55/IP58) pentru portabilitate sporită.
  • Procesor quad-core Krait Qualcomm Snapdragon 801 de 2.3 GHz, 3GB RAM,  4G LTE și profil Battery STAMINA Mode
  • Disponibil în nuanțe de negru și alb

Xperia Z2 Tablet se va lansa global începând cu martie 2014.

Pentru lista completă a specificațiilor Xperia Z2 Tablet, accesați here.