Blue Soft Serv este primul Partener din Romania certificat pentru solutiile SaaS, in cadrul Programului McAfee de Servicii de Securitate. Astfel, incepand cu luna martie a.c., companiile care sunt protejate prin solutiile McAfee Security-as-a-Service, au in Blue Soft Serv un partener de incredere, un real ajutor pentru personalul IT, pentru un management eficient al solutiilor SaaS de la McAfee.

“By joining the McAfee Cloud Secure Program, we’re continuing to deliver the most advanced, most innovative security on the market in every deployment we do.”, declara Tom Fisher, Vice President of Cloud Computing, SuccessFactors

Solutiile de securitate McAfee, certificate la nivel mondial, sunt disponibile atat ca solutii on-premise cat si ca optiune cloud-based – Security-as-a-Service. Toate aceste produse au fost dezvoltate astfel incat sa poata oferi optiuni flexibile, aliniate la prioritatile fiecarui tip de business.

De la companii mici si pana la clienti precum Departamentul de Aparare al SUA, solutiile McAfee dedicate mediului de business sunt dezvoltate pe o tehnologie unitara, pentru a fi implementate cu succes, indiferent de marimea companiei.

McAfee Security-as-a-Service asigura prin tehnologia cloud, protectie completa pentru terminale, e-mail, web si network , reducand astfel din timp, efort si costuri, in cadrul departamentului IT.

Produsele McAfee Security-as-a-Service sunt: McAfee Security for Business, McAfee SaaS Endpoint & Email Protection Suite, McAfee SaaS Endpoint Protection Suite, SaaS Email Protection, McAfee SaaS Email Encryption, McAfee SaaS Email Archiving, McAfee SaaS Email Protection & Continuity, McAfee SaaS Web Protection.

Pentru o protectie puternica, extinsa, usor de implementat si de administrat, la costuri special concepute pentru ca orice tip de business sa poata beneficia, alege McAfee Security-as-a-Service, prin partenerul Blue Soft Serv.

Stay safe while you grow your business !