Între 10-13 aprilie 2014,  vor avea loc prezentări gratuite de soluții web și software de eficientizare a activității unei firme, în cadrul târgului AMBIENT EXPO, Târg internațional de produse și sisteme pentru amenajări interioare și exterioare, decorațiuni, mobilier și piscine- http://www.ambient-expo.ro.

Ediția din 2014 a AMBIENT EXPO se va defășura în aceeași perioadă cu CONSTRUCT EXPOROMTHERMEXPO FLOWERS & GARDEN și ANTIQUE MARKET.

Prezentările fac parte dintr-o serie de conferințe de soluții informatice pentru afaceri

ce vor avea loc la târgurile organizate de ROMEXPO, ca urmare a parteneriatului Romexpo cu Asociația Română pentru Industrie Electronică și Software- ARIES,  www.aries.ro.

         Prezentările de soluții informatice de business vor avea loc la Centrul de Presă, în data de 12 aprilie 2014, între 15.30 – 17.30., astfel:

15.30 – 15.45 – Crește-ți profitul gestionând eficient stocurile –  Ciprian Condur, Sistec

15.45 – 16.00  –  Cum să îți cresti productivitatea și performanța afacerii – Sebastian Straciug, Advancy Business Services

16.00 – 16.15 – Cum să atragi mai mulți clienți și cum să-i fidelizezi prin soluții CRM (de gestionare eficientă a clienților) – Remus Petre,www.Vreau-CRM.ro

16.15 – 16.30 –  Cum să-ți atragi mai multi clienți prin materiale promoționale eficiente – Beatrice Capanu, Advance Consulting

16:30 – 17.00 – Cum să monitorizăm mediul inconjurator – George Suciu, Beia Consult International

17.15-17.30 – Dispozitive pentru ambalare, derulat și tăiat folii CutCut ®

www.cutcut.ro – Filipescu Radu, Parrot Invent

         Programul complet al conferinței se gaseste la www.ambient-expo.ro/manifestari-conexe.

Vizitatorii și expozanții targurilor sunt invitați și la standul ARIES  din cadrul AMBIENT EXPO, la sector A-14 B  pentru a consulta pliantele cu soluții informatice de business ale firmelor membre ale asociației.

Produsele și serviciile oferite de cele peste 250 firme membre ale Asociației Române pentru Industria Electronică și Software (ARIES) din toată țara pornesc de la aplicații pentru comerț, turism, finanțe și comerț electronic, soluții de gestiune a afacerii de tip ERP, soluții de gestionare a clienților de tip CRM, sisteme de control industrial, soluții pentru securizarea datelor, Web Design, și multe alte soluții web și software de eficientizare a activităților firmelor din orice domeniu. ARIES organizează anual zeci de evenimente interne si externe de promovare a membrilor ARIES și a industriei de IT din România. Detalii pe www.aries.ro.