Având o experiență de peste 25 de ani în furnizarea de soluții de stocare a datelor pentru mediul de afaceri, compania Infortrend Technology un integrează dezvoltarea de produse, proiectarea, producția, consultanța și asistența tehnică cu expertiza internă pentru a oferi o soluție cuprinzătoare clienților săi. Infortrend a implementat cu succes la nivel mondial peste 1.000.000 de sisteme redundante montate pe rack.

Una dintre familiile de produse de succes din portofoliul companiei este EonStor GSe, o serie de produse destinate companiilor mici și mijlocii. 

Redimensionați spațiul de stocare unificat pentru IMM-uri 

Proiectată pentru a fi utilizate în mediile specifice companiilor mici și mijlocii, familia EonStor GSe oferă o soluție de stocare unificată care integrează servicii SAN, NAS și cloud. Capacitatea de scalare a echipamentelor permite companiilor să extindă în mod flexibil performanța și capacitatea în funcție de necesități.

Echipamentele EonStor GSe sunt echipate cu un singur controler, permițându-le utilizatorilor să se bucure de funcții de nivel enterprise la un preț accesibil. Pe partea hardware, oferă o varietate de factori de formă, o alegere flexibilă de conexiuni, un design modular și de încredere și un nivel de scalabilitate ridicată. În ceea ce privește componenta software, EonStor GSe oferă servicii complete de date și o interfață de management ușor de utilizat.

Prin caracteristicile lor, echipamentele EonStor GSe își găsesc aplicabilitatea pentru aplicațiile obișnuite la nivelul companiilor mici și mijlocii, cum ar fi baze de date, virtualizare, media și divertisment, supraveghere, partajare de fișiere și backup.

U.2 NVMe All-Flash Storage

Seria EonStor GSe U.2 dispune de SSD U.2 NVMe, care oferă performanțe foarte avansate cu o latență scăzută în comparație cu SSD-urile SAS/SATA. Această serie include modele de înaltă performanță și cele rentabile pentru a susține diverse aplicații.

Modele de înaltă performanță, EonStor GSe 4000U și GSe 3000UT oferă IOPS și rate de transfer extrem de ridicate pentru a gestiona aplicațiile care necesită performanță ridicată și latențe scăzute.

Atunci când vine vorba despre sarcini de lucru solicitante, GSe 4000U și GSe 3000UT oferă până la 600.000 IOPS și rate de transfer 12 GB/s la citire și 9 GB/s la scriere, fiind ideale pentru aplicații de baze de date, virtualizare și media & entertainment. Spre exemplu, GSe 4000U oferă rate de transfer de până la 12 GB/s la citire și 9 GB/s la scriere, acceptând conexiune
de 100 GbE RDMA, ceea ce îl face o alegere
de top pentru post-producția 4K/8K. Echipamentele suportă unități SSD PCIe Gen 4, care oferă o lățime de bandă de două ori mai mare decât PCIe Gen 3, pentru a crește performanța stocării.

EonStor GSe 3000U și GSe 2000U sunt modele eficiente din punct de vedere al raportului calitate/preț, ideale pentru IMM-urile care doresc să construiască o soluție de stocare de mare capacitate la un preț rentabil, bucurându-se în același timp de performanța ridicată a SSD-ului U.2 NVMe.

Acestea acceptă SSD U.2 NVMe de mare capacitate și pot gestiona până la 896 de unități prin intermediul JBOD. Împreună cu soluția de extindere, capacitatea de stocare poate fi de peste 50 PB. Folosind aceste echipamente, aveți posibilitatea de a stoca datele „fierbinți” pe SSD și datele „reci” pe HDD cu auto-tiering pentru ca utilizatorii să se bucure atât de performanță ridicată, cât și de capacitate mare, reducând în același timp costurile. EonStor GSe 4000U, GSe 3000U și GSe 2000U folosesc compresia inline pentru a comprima datele în timp real, precum și deduplicarea offline pentru a elimina datele duplicate pentru a economisi până la 66% spațiu de stocare.

Specialiștii ASBIS Romania, distribuitorul produselor companiei taiwa-neze, vă stau la dispoziție pentru a vă furniza mai multe informații legate de tehnologiile integrate în soluțiile de stocare Infortrend