Soluții audio Plantronics pentru toate platformele de gaming

Pentru fiecare gamer, indiferent de platforma folosită – consolă, mobil sau PC, următoarea mutare contează cel mai mult, fiind necesare o implicare 100% în acțiune și încrederea că vocea sa este auzită. Plantronics a inovat de-a lungul timpului în domeniul căștilor pentru zborul în spațiu, iar pasiunea pentru depășirea limitelor în performanța echipamentelor audio merge astăzi mai departe, în zona de gaming.

Sezonul vacanțelor este în toi, o perioadă în care elevii și studenții au mai mult timp disponibil pentru gaming, și este important pentru ei să se echipeze cu dispozitive care să le ofere un sunet de calitate pe parcursul întregii zile. Modelul RIG600 este propunerea Plantronics pentru platformele diverse de gaming, dar și pentru muzică. Utilizatorul poate conecta imediat RIG600 la consola de gaming preferată sau la telefonul mobil, pentru a se bucura de muzică, clipuri video și podcasturi la cea mai bună calitate a sunetului.

Căștile se evidențiază prin sunetul precis, cu bass puternic, și includ microfon cu braț pentru chat și pe fir pentru mobil. RIG600 oferă un spectru audio imersiv și echilibrat, cu bass fără distorsiuni, care aruncă jucătorul în mijlocul acțiunii, fără a acoperi detaliile de sunet care îl țin conectat în joc. Aceleași detalii de înaltă fidelitate ale sunetelor redate pot fi aduse și pe telefonul mobil prin comutarea de pe microfonul pentru gaming cu funcție de anulare a zgomotului pe modul de conectivitate 3.5 mm. Designul slim și ușor încorporează o bandă moale și materiale perforate, care respiră, pentru ore întregi de confort, indiferent că utilizatorul se joacă, ascultă muzică sau se uită la clipuri video. La final, cupele se pliază ușor, astfel încât pot fi puse în jurul gâtului sau îndepărtate cu ușurință.

În ceea ce privește performanța, driverele de 40 mm, asociate cu rezonatoare pasive, garantează un bass fără distorsiuni și un spectru de sunet echilibrat, care nu va masca detaliile de sunet subtile din joc și care nu va permite gamerului să rateze nici un amănunt al muzicii sau al altor tipuri de media.

 

SPECIFICAŢII TEHNICE:

MICROFON

  • Raport Semnal Zgomot: >42 dB
  • Sensibilitate: – 45 dBV/Pa
  • Uni-direcțional
  • Frecvență de răspuns: 100 Hz—10 kHz

AUDIO

  • Sensibilitate: 111 dBSPL/V
  • Putere maximă input: 40 mW
  • Impedanță: 32 ohms
  • Frecvență de răspuns: 20 Hz–20 kHz
  • Drivere: Dinamic 40 mm

Preț recomandat:  379.99 lei