SoftOne România, furnizor de top de servicii și soluții Cloud ERP recunoscute la nivel internațional, și partenerul său ERP Concept Solutions, companie cu peste zece ani de experiență în vânzarea și implementarea de soluții ERP în județul Cluj, își propun să crească productivitatea mediului de afaceri local cu cel puțin 35%, prin soluții dedicate de Enterprise Mobility.

SoftOne și ERP Concept Solutions au organizat astăzi un eveniment, în colaborare cu GoodWill Consulting, în care au pus accent pe oportunitățile de creștere și soluțiile de finanțare pentru companiile mici și mijlocii care activează în orașul considerat a fi Silicon Valley al Europei.

“Ponderea întreprinderilor din Uniunea Europeană care folosesc soluții ERP a crescut cu 15 puncte procentuale comparativ cu 2010. 30% dintre clienții noștri folosesc în prezent soluții mobile de business și estimăm că numărul lor va crește cu 50% până la finalul anului. Companiile au din ce în ce mai multă nevoie de flexibilitate și mobilitate pentru a-și maximiza rezultatele. Tehnologia noastră de Enterprise Mobility oferă numeroase avantaje pe termen lung companiilor, mai ales IMM-urilor, în termeni de retenție a angajaților, performanță, productivitate crescută și reducerea nivelului de stres”, a declarat Liviu Buligan, Executive Manager, SoftOne România.

“SoftOne România este singurul furnizor de soluții de business dintre toți cei cu care am colaborat până în prezent care ne-a pus la dispoziție instrumente 100% configurabile. Acest lucru ne permite să le oferim clienților noștri particularizări cu grade înalte de dificultate, însă într-un buget de timp și bani rezonabil și predictibil”, a declarat Marius Egry, Sales Manager, ERP Concept Solutions.

În cadrul evenimentului, SoftOne România a evidențiat importanța utilizării unui sistem ERP de tipul Enterprise Mobility, această tehnologie putând fi instalată pe orice tip de dispozitiv (smartphone, laptop, tablet) și accesată oricând și oriunde.

Soft1 ERP, soluția de top a SoftOne România, oferă simplitate și flexibilitate și răspunde nevoilor specifice ale unei companii. Este un sistem funcțional, optimizat pentru operarea în Cloud, care poate fi configurat în totalitate și care oferă agilitate, control operațional și productivitate crescută.

În ultimul an, SoftOne și-a diversificat portofoliul cu noi produse și servicii: Soft1 360 (aplicație de web & mobile), eInvoice (pentru facturare electronică) și servicii web (pentru integrarea în Cloud cu terțe aplicații). În 2016, compania va continua să se axeze, în termeni de cercetare și dezvoltare, pe aplicații de web & mobile, dar și pe soluții în Cloud.