În cadrul competiţiei European Business Awards au fost desemnate cele mai dinamice 100 de companii europene, distinse cu prestigiosul premiu Ruban d’Honneur

SIVECO Romania a primit cel de-al treilea său titlu Ruban d’Honneur în cadrul prestigioasei competiţii European Business Awards, fiind astfel apreciată drept una dintre cele mai de succes companii la nivel european pentru activitatea de export de produse şi servicii software.

“Suntem deosebit de mândri că am câştigat acest premiu important, cu atât mai mult cu cât este pentru a treia oară când SIVECO Romania este recunoscută la European Business Awards drept una dintre cele mai performante companii din comunitatea de afaceri europeană. Aceste distincţii, câştigate în cadrul unor competiţii de prestigiu, foarte disputate, confirmă valoarea echipei SIVECO şi competitivitatea proiectelor noastre la nivel internaţional”, a declarat Irina Socol, Preşedinte şi Director General, SIVECO Romania.

Juriul competiţiei European Business Awards este format din lideri de afaceri, reprezentanţi ai mediului academic şi jurnalişti. Ei au analizat pe parcursul ultimelor două luni aplicaţiile înscrise de cele 200 de companii desemnate campioni naţionali în faza anterioară a competiţiei. Cele mai bune dintre acestea au fost distinse cu titlul Ruban d’Honneur, datorită realizărilor excepţionale obţinute în afaceri, dinamicii evoluţiei lor şi aplicării standardelor etice şi de calitate.

În ediţia din acest an a competiţiei au fost introduse noi elemente de departajare în procesul de jurizare. Astfel, fiecare concurent a avut posibilitatea să încarce pe website-ul competiţiei o prezentare video, astfel încât publicul larg să poată să voteze compania favorită.

“Elementul de susţinere video introdus în această ediţie a competiţiei a permis juriului nostru de experţi să înţeleagă mai bine strategiile de afaceri ale tuturor concurenţilor şi să îşi fundamenteze deciziile în baza unor informaţii mai detaliate şi specifice legate de fiecare companie în parte.”, a declarat Adrian Tripp, CEO European Business Awards.