SIVECO Romania a participat în perioada 30 ianuarie – 2 februarie la BETT Londra 2013, unul dintre cele mai importante târguri educaţionale din lume, care a atras şi anul acesta peste 35.000 de vizitatori din întreaga lume, interesaţi de cele mai inovatoare tehnologii pentru educaţie.

Echipa prezentă la standul SIVECO a intrat în dialog cu numeroşi participanţi la eveniment, din toate colţurile lumii, interesaţi de soluţiile digitale educaţionale dezvoltate de companie: miniştri de educaţie şi reprezentanţi guvernamentali, profesori, factori de decizie din instituţii de învăţământ, cercetători şi specialişti în domeniul educaţiei. Aceştia au avut posibilitatea de a experimenta ei înşişi lecţii pentru tablete şi aplicaţii interactive care folosesc tehnologia Augmented Reality, precum şi modul de lucru cu aplicaţii educaţionale interactive dezvoltate pentru dispozitive multi-touch.

“Am avut un număr extrem de mare de vizitatori interesaţi de toate aceste tehnologii care le oferă elevilor un alt mod de a învăţa – interactiv, intuitiv, atractiv. Totodată, prezenţa constantă a SIVECO la BETT Show din Londra ne permite să fim în permanenţă la curent cu produsele educaţionale de ultimă generaţie şi să aflăm direct de la beneficiarii soluţiilor de eLearning ce noi caracteristici şi soluţii le sunt necesare în procesul educaţional.”, a declarat Radu Jugureanu, eContent Manager, SIVECO Romania.