Recent a fost dat publicităţii “Topul firmelor din România”, ediţia 2012, cuprinzând clasamentul celor mai profitabile companii. Acesta se întocmeşte pe criterii geografice (judeţ, oraş) şi pe domenii de activitate, pornind de la datele de bilanţ raportate de companii.

SIVECO Romania s-a clasat pe Locul I în Topul dedicat Întreprinderilor Mari, având ca obiect de activitate realizarea de produse software adaptate cerinţelor clienţilor (customer application development). SIVECO se află, de asemenea, pe primele locuri în topul celor mai profitabile Întreprinderi Mari din Romania.

“Profesionalismul si managementul eficient au condus afacerea dumneavoastră în Topul Câştigătorilor. Performanţa dumneavoastră merită văzută, recunoscută şi admirată de colaboratori şi clienţi”, au declarat realizatorii Topurilor Naţionale, la acordarea distincţiilor.

În 2012, SIVECO a mai obţinut 23 de distincţii prestigioase în competiţii internationale precum European Business Awards, Stevie Awards, European IT Excellence Awards, Best in Biz Awards, European Seal of e-Excellence 2012, European Software Excellence Awards şi în cadrul unor evenimente organizate de Ministerul Educaţiei din Oman, Asociaţia Naţională a Exportatorilor şi Importatorilor din România, Asociaţia Internaţională de Project Management ş.a.

Aceste premii au fost câştigate de proiectele de eLearning, eHealth, eCustoms, eAgriculture, Customized Application Development, dezvoltate cu succes de SIVECO în România şi în ţările din Golful Persic, Asia Centrală şi Regiunea Caspică, Comunitatea Statelor Independente, nordul Africii, precum şi pentru organizaţii din structura Comisiei Europene.

“Promovarea performanţei şi recunoaşterea acesteia sunt foarte importante pentru noi. Aceste rezultate bune se datorează profesionalismului echipei noastre, dar şi capacităţii de mobilizare şi adaptare în condiţiile economice actuale. Ele reflectă preocuparea noastră de căpătâi de a oferi clienţilor cele mai bune soluţii care să le crească profitabilitatea şi competitivitatea”, a declarat Irina Socol, Preşedinte şi Director general SIVECO Romania.