SIVECO Romania va implementa in acest an sistemul ERP SIVECO Applications 2020 la Black Sea Terminal Georgia, detinut de compania SOCAR, una dintre cele mai mari companii petroliere din lume.

SIVECO va implementa componentele de Management Financiar, Mijloace Fixe, Stocuri, Mentenanta si Achizitii. Compania va asigura, de asemenea, pregatirea utilizatorilor si suportul tehnic aferent modulelor contractate.

Sistemul informatic furnizat de SIVECO a fost deja implementat la Compania Nationala OMV Petrom si la COMVEX si UNICOM Holding – cunoscuti operatori portuari de produse petroliere.

“Ne bucura ca, in calitate de lider al pietei romanesti de software si furnizor de solutii informatice in 26 de tari, putem sa replicam expertiza companiei la acest client valoros. Oferim un produs matur, validat de sute de implementari de succes, care contribuie semnificativ la eficientizarea activitatii si ofera un control total si o imagine completa asupra intregii afaceri, in acord cu reglementarile legale internationale. Aplicatiile SIVECO se pliaza perfect pe cerintele individuale ale fiecarui client si inglobeaza tehnologii inovative, recunoscute la nivel mondial si atestate ca atare prin numeroasele premii de prestigiu obsinute. SIVECO este prezenta in tarile Comunitatii Statelor Independente cu numeroase proiecte informatice complexe, la nivel national”, a declarat Iulian Manea, Director Regional, SIVECO Romania.

SIVECO Applications 2020 asigura ordonarea si ritmicizarea activitatilor, verificarea intrinseca a fiecarei activitati la nivelul fluxului integrat de date din care face parte, cresterea coerentei si corectitudinii datelor primite, prelucrate si transmise, cresterea vitezei de procesare a documentelor prin eliminarea timpilor de asteptare si a documentelor prelucrate manual, cresterea controlului la nivel financiar intern, asigurarea securitatii datelor prin acces pe baza procedurilor de securitate, cresterea vitezei de accesare a informatiilor si posibilitati avansate de regasire a acestor date.