Simple IT, furnizor de solutii software si dispozitive hardware, completate de servicii de specialitate, preia distributia la nivel national a solutiilor VIPRE, ca urmare a parteneriatului semnat pentru intreaga gama de produse de securitate.

Dezvoltarea afacerii in directia distributiei solutiilor de securitate IT este una din directiile de dezvoltare asumate de Simple IT in 2013, iar semnarea parteneriatului cu VIPRE vine sa consolideze pozitia companiei pe aceasta linie de business.

Portofoliul de produse VIPRE include: – VIPRE Antivirus 2013 – solutia de securitate all-in-one care protejeaza impotriva hotilor de identitate, spammerilor, hackerilor si criminalilor cibernetici si pastreaza PC-ul securizat fara a afecta performanta. – VIPRE Internet Security 2013 – software antivirus premiat care include firewall, filtru spam si blocarea site-urilor web daunatoare, intr-o solutie puternica pentru protectie completa impotriva malware. – VIPRE AntiVirus Business – solutia de antivirus si Mobile Device Management ce ocupa putine resurse, permite administratorilor sa administreze central PC-uri, dispozitive Mac, iPhone, iPad si Android. – VIPRE Business Premium – solutia de antivirus si Mobile Device Management ce ocupa putine resurse, permite administratorilor sa administreze central PC-uri, dispozitive Mac, iPhone, iPad si Android si sa instaleze automat patch-uri pentru vulnerabilitatile software. – VIPRE Mobile Security – solutia care va protejeaza smartphone-ul sau tableta impotriva a peste 10,000 de virusi Android cunoscuti. Aplicatia de securitate mobila tine hackerii la distanta, face copie de siguranta contactelor si fotografiilor, si va ajuta sa gasiti si securizati dispozitivul pierdut.

Simple IT urmareste largirea retelei de reselleri printr-un program de parteneriat cu multiple avantaje, precum suport pre-sales si post-sales, consultanta pentru vanzari, licente gratuite, etc.

De asemenea, Simple IT sta la dispozitia clientilor prin partenerii sai deja existenti, oferind suport tehnic local si asistenta pentru achizitie.