Windows 7 Enterprise este cel mai avansat sistem de operare Windows pentru companii destinat sa satisfaca nevoile in crestere ale utilizatorilor si profesionistilor IT, atat in interiorul cat si din afara organizatiei. Cu capabilitati si beneficii exclusive, Windows 7 Enterprise va ajuta sa micsorati costul total de administrare, imbunatatind productivitatea, securitatea datelor si managementul PC-urilor din compania dumneavoastra.
Windows 8 este Windows 7 regandit si optimizat pentru a oferi un stil de lucru flexibil pe cele mai variate dispozitive hardware.
In cadrul acestui seminar online Daniel Popescu, IT Manager la Microsoft Romania va discuta despre proiectul de implementare Windows 7 in cadrul Microsoft Romania, despre scenariile de instalare, implementare si metrici, precum si despre ce a avut de castigat departamentul IT din aceasta experienta. Prezentarea va include si un overview al noutatilor si experientei oferite in premiera de Windows 8.

Pentru înregistrare accesați link-ul – https://msevents.microsoft.com/CUI/EventDetail.aspx?EventID=1032512571&Culture=RO-RO