Oxygen Events cu sprijinul CIO COUNCIL și a Asociației Română a Băncilor continuă seria evenimentelor „Romania, incotro?” invitându-vă să participaţi în data de 26 septembrie la un nou eveniment având ca temă „Securitatea Cibernetică în anul 2012”.

Temele de discuţii se vor axa pe probleme de securitate cibernetică, interoperabilitate, iniţiative şi bune practici privind securitatea infrastructurilor critice de informaţii. La eveniment vom invita să participe experţi din domeniu, atât din sectorul public cât şi din sectorul privat, ce vizează impactul fraudelor şi al terorismului cibernetic în societatea mondială, bazate pe studii de caz, în vederea împărtăşirii bunelor practici şi a informaţiilor vitale privind cele mai recente tendinţe şi evoluţii în domeniul securităţii cibernetice.

Noul eveniment dedicat securităţii cibernetice  este o conferinţă din seria evenimentelor „Romania, incotro?”, un loc de dezbatere pentru profesioniştii din IT şi directorii de dezvoltare responsabili cu crearea, implementarea şi gestionarea unei strategii de securitate a informaţiilor, managementul riscului, guvernanţei, continuităţii, managementul afacerilor. Acest eveniment a fost creat pentru a satisface nevoile profesioniștilor care lucrează în  departamentele de securitate IT din instituţii financiare şi companii, şi reflectă problematicile şi situaţiile dificile cu care se confruntă zilnic. Managerii de risc din companii sunt în căutare de moduri de a minimiza expunerea la pierderile financiare rezultate din încălcarea securităţii informaţiei. Managementul securităţii informatice continuă să se adapteze la schimbarile rapide din mediul de afaceri, tehnologii şi ameninţări tot mai sofisticate. O strategie realistă este o componentă cheie a programului de securitate a informaţiilor şi este într-adevăr o provocare.    

La eveniment am invitat să participe specialiști din toate domeniile: SRI, MCSI, ANCOM, Garda Financiară, MAE, MAI, Ministerul Economiei Comerțului și Mediului de Afaceri,  Servicii Speciale, MApN, ORNISS, ORDA, BSA, DIICOT-Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Centrul de Coordonare a Protecției Infrastructurilor Critice, Poliția Româna, bănci (managerii departamentelor de managementul riscului, securitatea datelor, audit, conformitate, ai departamentelor de prevenire a spălării banilor, ai departamentelor de carduri şi administratorii de sistem), societăţi de asigurări, instituţii financiare nebancare, companii de asigurări, piaţa de capital, piaţa de leasing, auditul informatic, companii naţionale, cabinete de avocatură, cabinete de consultanţă, companii IT care prezintă soluţii de securitate etc.

Agenda poate fi descarcata aici http://itchannel3.itchannel.ro/wp-content/uploads/2012/09/Program.pdf