În perioada 23-25 ​​octombrie 2019, la Varșovia, a șasea ediție a .NET DeveloperDays Conference. În acest an, pentru prima dată în Polonia, Scott Guthrie, vicepreședintele executiv al Microsoft va lua cuvântul. Richard Campbell și Carl Franklin, autori ai popularului podcast .NET Rocks vor găzdui evenimentul!

.NET DeveloperDays este un eveniment unic dedicat dezvoltării de aplicații pe platforma .NET. Este destinat arhitecților, dezvoltatorilor, testerilor și managerilor de proiecte care utilizează .NET în activitatea lor și celor care doresc să-și îmbunătățească cunoștințele și abilitățile în acest domeniu. Conferința este o oportunitate perfectă pentru a schimba experiențe și opinii într-un grup internațional de specialiști.

Ediția din acest an va începe cu o apariție a lui Scott Guthrie, persoana responsabilă în Microsoft pentru produse precum: .NET Platform, Visual Studio, Microsoft Azure, Windows Server, Microsoft SQL Server, Active Directory și System Center. Aceasta va fi prima apariție a lui Scott în Polonia și o oportunitate unică de a-l vedea în țara noastră.

Sunt planificate multe sesiuni inspiratoare și valoroase. Noelle LaCharite (Directorul principal al programelor, Microsoft) va discuta despre inteligența artificială, Carl Franklin (vicepreședinte executiv principal, App vNext, .NET Rocks!) Va discuta despre manipularea erorilor, Christophe Nasarre (Staff Software Engineer, Criteo) va vorbi despre debugging într-un mediu asincron, Gill Cleeren (Development Technologies, Microsoft MVP) va discuta despre arhitectura curată și va prezenta o imagine de ansamblu a celei mai recente versiuni a XAMARIN Forms, iar Kendra Havens (Program Manager, Microsoft) va prelua subiectul productivității în Visual Studio. Nota principală a serii va fi Richard Campbell din .NET Rocks!, Care va prezenta istoria .NET.

Acestea sunt doar câteva dintre subiectele care vor fi dezbatute în cadrul conferinței. În total, peste 30 de vorbitori vor conduce peste 40 de sesiuni în 2 zile.

Cu o zi înainte de conferința principală, vor avea loc sesiuni de pregătire de o zi întreagă. Principalele persoane vor juca aici rolurile principale: Elton Stoneman, Gill Cleeren, Noelle LaCharite și Christophe Nasarre i Kevin Gosse.

Evenimentul este organizat de Data Master care în ultimii 6 ani a pregătit numeroase conferințe recunoscute în industria IT, precum Cloud DeveloperDays și JOIN! Conferința de baze de date. Aceasta este o garanție că .NET DeveloperDays 2019 va fi un eveniment cu un nivel ridicat de expertiză.

Participarea la conferință este supusă unei taxe și vă puteți înregistra pe site-ul web al conferinței https://net.developerdays.pl.

Limba oficială a conferinței este engleza.

Noutati despre eveniment –

Facebook, Twitter  si Linkedin.