• Noul sistem Acti9 iC40 valorifica tehnologiile EcoStruxure IoT pentru a-i ajuta pe cei care proiecteaza, construiesc, opereaza si intretin tablouri de distributie finala – redefinind eficienta, vizibilitatea si conectivitatea in cladiri de toate dimensiunile
  • Economisiti timp si spatiu cu noile echipamente modulare optimizate pentru construirea, instalarea si intretinerea tablourilor
  • Noile solutii conectate ofera operatorilor informatii despre starea sistemului, oricand si oriunde s-ar afla

Schneider Electric, liderul in transformarea digitala a managementului si automatizarii energiei, anunta cea mai noua solutie EcoStruxure – sistemul conectabil Acti9 iC40 pentru distributia finala. Un sistem complet, faza-neutru, extinde gama Acti9 prin consolidarea beneficiilor de baza ale gamei anterioare, standardizand caracteristicile sistemului Acti9 iC60, adaugand noi functii si cele mai bune solutii de conectivitate.

Redescoperiti eficienta

Noul sistem Acti9 iC40 faciliteaza construirea tablourilor de distributie si instalarea echipamentelor. Componentele optimizate si configuratiile multiple de cablare reduc timpul si efortul implicat de aceste procese, permitand in acelasi timp ca upgrade-urile si modernizarile tablourilor existente sa se faca mai usor si cu costuri mai mici. Corelarea dintre organizarea dispozitivelor din tablou cu schemele monofilare face posibila construirea primului sistem faza-nul optimizat, permitand ca tablourile sa se construiasca rapid, iar componentele usor de instalat, concepute pentru economisirea spatiului, sa lase loc pentru modernizari ulterioare.

Vizibilitate

Intretinerea si interventiile vor fi mai eficiente. Oferind protectie vizibila pentru o intretinere mai usoara, noul sistem Acti9 iC40 include caracteristici precum VisiTrip, un indicator de semnalare a defectiunilor pentru o remediere rapida la fata locului si VisiSafe, o banda verde distincta cu izolatie intarita pentru o intretinere in conditii mai bune de siguranta. Aspectul ingrijit, cablarea ordonata si identificarea rapida si simpla a dispozitivelor defecte, atat la fata locului, cat si de la distanta, contribuie la o protectie vizibila.

Conectivitate

Sistemul Acti9 iC40 de la Schneider Electric este un element cheie al arhitecturii EcoStruxur™ Power. Solutia conectata valorifica tehnologiile EcoStruxure pentru a furniza operatorilor si proprietarilor aplicatii, analize si servicii care le ofera control asupra proceselor. Senzorii wireless PowerTag monitorizeaza consumul de energie in timp real, astfel incat operatorii sa poata supraveghea toate sarcinile, indiferent de dimensiunea cladirii, iar EcoStruxure Facility Expert furnizeaza notificari inteligente, de la distanta, pentru o gestionare imbunatatita a mentenantei preventive.

Luand in considerare expertiza Schneider Electric obtinuta in urma proiectarii a cinci generatii de      sisteme modulare de distributie finala de joasa tensiune, reinnoim acum gama noastra deja populara Clario iDPN cu noul Acti9 iC40, un sistem proiectat in deplina concordanta cu sistemul global Acti9, pentru a oferi inovatii pentru instalatiile de distributie finala. Sistemul Acti9 iC40 ofera o performanta de neegalat atunci cand vine vorba de simplitatea si viteza instalarii, optimizarea spatiului din tablou,   precum si de usurinta intretinerii si modernizarii.