• Programul mySchneider Panel Builders a fost recunoscut ca un program de top pentru al doilea an consecutiv
  • mySchneider Consultants, Designers & Engineers Partner Program si Contractor Program primesc prima evaluare de 5 stele
  • Prin sprijinirea canalelor de distributie de mai bine de 30 de ani, Schneider Electric recunoaste importanta responsabilizarii partenerilor in transformarea lor digitala

Schneider Electric, liderul in transformarea digitala a managementului si automatizarii energiei, anunta primirea evaluarilor de 5 stele de la CRN®, un brand al The Channel Company, in cadrul Partner Program Guide 2022, pentru trei dintre programele sale adresate partenerilor: programul mySchneider Panel Builder, mySchneider Contractor si programul mySchneider Consultants, Designers and Engineers.

Ghidul anual pentru programe adresate partenerilor, realizat de CRN, ofera o lista completa a celor mai remarcabile programe pentru parteneri, construite de furnizori de tehnologie de top, care ofera produse inovatoare si servicii flexibile prin canalul IT. Evaluarea de 5 stele este obtinuta numai de acei furnizori care ofera servicii remarcabile, trecand mai departe de cerintele propriu zise ale programelor, pentru a contribui la dezvoltarea partenerilor si a genera o schimbare pozitiva.

Cele trei programe care au primit evaluari de 5 stele sunt urmatoarele:

  • mySchneider Panel Builder Program: sprijina partenerii care sunt gata sa evolueze, permitandu-le si oferindu-le instrumentele necesare pentru a vinde cele mai recente solutii Schneider Panel Building si inovatii de varf la nivel de industrie.
  • mySchneider Contractor Program: ofera toate instrumentele necesare pentru a construi, instala, pune in functiune si livra solutii care sa permita contractorilor sa colaboreze cu colegi de breasla, sa ramana la curent cu evolutia rapida a pietelor si sa-si extinda activitatea.
  • mySchneider Consultants, Designers and Engineers program: ofera instrumente si asistenta pentru a permite partenerilor sa-si simplifice munca, sa economiseasca timp si sa-si extinda competentele, atunci cand lucreaza la design si sa ofere consultanta pentru a-si ajuta clientii sa atinga obiectivele de sustenabilitate si eficienta.

Sylvain Frodé De La Forêt Senior Vice President, Europe & International Hub, Power Products, Schneider Electric a declarat: „Am observat o crestere constanta, de la an la an, programele noastre avand acum cu 33% mai multi utilizatori activi lunar. Ele incorporeaza informatii si feedback de la partenerii nostri si vor continua sa evolueze in conformitate cu nevoile legate de decarbonizare ale clientilor partenerilor nostri. La Schneider Electric, ne reafirmam angajamentul de a oferi solutii digitale deschise, usor de implementat, pentru a stimula sustenabilitatea si eficienta, permitand colaborarea si parteneriatele importante la nivel de industrie in Noua Lume Electrica.”