Sage lansează a patra versiune a soluției de management al finanțelor și activelor de trezorerie – Sage XRT Treasury. Principalele îmbunătățiri cuprind integrarea cu Sage Enterprise Intelligence (SEI), o platformă de business intelligence care se adresează companiilor, mobilitate crescută și posibilitatea de a afișa date pe o gamă de dispozitive extrem de diversificată.

Noua versiune a Sage XRT Treasury oferă companiilor o radiografie a situației financiare proprii în orice moment și permite angajaților acestora să autorizeze, să urmărească evoluția plăților și să evite frauda. Aceste servicii pot fi accesate acum și de pe smartphone-uri și tablete.

„Sage XRT Treasury ne-a permis să îmbunătățim considerabil calitatea tuturor proceselor care țin de activele de trezorerie pe care le desfășurăm. Acum, ne bucurăm de economii semnificative, rezultate din posibilitatea de a ne controla și administra operațiunile bancare. Principalul avantaj este faptul că dispunem de o soluție de management de tip end to end care ne permite să consolidăm într-un singur sistem toată informația pe care un departament o administra în module separate”, spune Carlos José Quesada, Head of Treasury and Finance la compania imobiliară spaniolă TM Grupo Inmobiliario

„Pentru o companie cu un management foarte dezvoltat al finanțelor și activelor de trezorerie, e vital să dispună de tehnologia necesară pentru a le permite angajaților să își îndeplinească responsabilitățile într-un mod rapid și eficient, chiar și atunci când sunt în mișcare. Sage XRT Treasury le permite utilizatorilor să acceseze și să opereze în siguranță propriile datele financiare oriunde și oricând. Folosind versiunea a patra a Sage XRT Treasury se pot partaja, valida și controla informații și tranzacții sensibile, declară Jayne Archbold, CEO, Sage Enterprise. „Mobilitatea nu mai este în prezent un accesoriu, ci o caracteristică indispensabilă, esențială pentru a putea rămâne competitiv pe piață. Integrarea SEI demonstrează importanța mixului dintre perspectivele de business și tehnologie, într-o lume aflată în mișcare”.

Sage XRT Treasury este o soluție modulară de management al finanțelor și activelor de trezorerie, cu funţionalitate crescută, oferind o bună interoperabilitate cu toate platformele de Enterprise Resource Planning disponibile în prezent.

Interfaţa poate fi personalizată de fiecare utilizator în funcţie de rolul, priorităţile şi responsabilităţile acestuia în organizaţie. Panoul de control poate fi adaptat pentru fiecare utilizator şi poate fi accesat via web, mobil şi Microsoft® Excel.

Panoul de control al Sage Enterprise Intelligence oferă vizibilitate în cadrul oricărei organizaţii, oferind utilizatorilor o perspectivă nu numai asupra rulajului banilor, ci și asupra resurselor. Soluția este intuitivă şi uşor de folosit, oferă informaţii în timp real şi într-o manieră auto-suficientă, care face ca diagnozele, analizele şi rapoartele să fie mai uşor de realizat ca niciodată.

Unul dintre avantajele noii versiuni Sage XRT Treasury este faptul că informaţia potrivită ajunge la anagajatul potrivit. Spre exemplu, membrii echipei de management pot avea acces la informaţiile de nivel înalt de care au nevoie, chiar şi când sunt în mişcare, în timp ce echipa financiară poate accesa cele mai detaliate analize în Excel.

Semnăturile mobile îmbunătăţesc securitatea operaţiunilor şi ajută la combaterea fraudei, permiţând utilizatorilor să controleze, valideze şi să semneze toate tranzacţiile financiare, în special plăţile sensibile, oriunde şi oricând.