Sage o numește în funcția de CEO al diviziei Sage Mid Market Europe pe Jayne Archbold, care preia de asemenea funcția de președinte al Consiliului Director pentru Sage ERP X3.

Archbold a ocupat anterior poziția de Director de comunicare strategică și corporate pentru Sage Mid-Market Europe, după o serie de funcții deținute de când s-a alăturat grupului Sage în anul 1997. Totodată, Jayne Archbold îl înlocuiește pe Christophe Letellier în funcția de CEO.

“Sunt foarte încântată să am oportunitatea de a conduce Sage Mid-Market Europe”, declară Archbold. ”Făcând parte din această divizie și din consiliul director al Sage ERP X3 de la început, sunt încrezătoare în oportunitatea pe care o avem pe segmentul companiilor mici și mijlocii prin intermediul produselor noastre locale, dar și la nivel global prin Sage ERP X3. În ultimii doi ani, compania a trecut printr-o schimbare radicală și printr-o transformare importantă, prin dezvoltarea organizației europene, care să asigure creșterea și să consolideze reputația Sage ERP X3, conturând totodată un climat favorabil pentru portofoliul adresat companiilor cu venituri medii. Aceste acțiuni au pus bazele unei fundații solide pentru viitorul segmentului companiilor mici și mijlocii, iar noi credem că aceasta este o oportunitate în atingerea unei creșteri semninficative care să ne propulseze în poziția de lider al pieței. Cred cu tărie în viziunea noastră, care este susținută de o strategie și un plan de afaceri solide. Toate acestea sunt consolidate de o echipă talentată, produse și servicii de calitate. Astept cu entuziasm perioada următoare”, spune Jayne Archbold.

Alvaro Ramirez, CEO Sage Europe, declară: “Sunt încântat de numirea lui Jayne în acest rol. Am avut privilegiul de a lucra alături de ea timp de mai mulți ani, iar pasiunea pentru Sage s-a manifestat de fiecare dată. Jayne este un lider capabil să inspire, are o viziune critică asupra afacerii, cu o atenție sporită la furnizarea unor servicii permanent îmbunătățite clienților și partenerilor. Cred că atât segmentul european format din companiile mici și mijlocii, cât și însăși suita Sage ERP X3 se vor dezvolta sub administrarea lui Jayne.”