OSIsoft, companie ce se ocupă de furnizarea infrastructurii PI System dedicată managementului de date în timp real, și Romsys, unul dintre cei mai cunoscuți integratori din România, anunță încheierea unui parteneriat prin care vor furniza servicii cu valoare adăugată și soluții integrate care să valorifice datele și infrastructura PI System, pentru a răspunde nevoilor specifice de business ale clienților din România și din țările din Europa de Est.

Viziunea Romsys, companie înființată în 1993, este de a dezvolta parteneriate cu liderii din domeniul furnizării de tehnologie, pentru a le oferi clienților cele mai bune soluții, ce valorifică cele mai bune practici din industrie. Romsys are o experiență vastă în implementarea cu succes a proiectelor strategice în domeniul utilităților, colaborând cu peste 90% dintre companiile din utilități, printre care Transgaz, GDF Suez, E.ON sau Electrica, pentru implementarea de tehnologii și soluții software.

„Experiența echipei noastre de specialiști, precum și relația foarte bună pe care o avem cu companiile din domeniul utilităților, au convins OSIsoft să ne aleagă ca partener strategic în furnizarea de soluții integrate ce aduc valoare adăugată companiilor. Prin intermediul interesului manifestat deja de clienții nostri , avem confirmarea că această alianță se va bucura de succes pe piața de utilități din România”, a declarat Horațiu Berdilă, CEO Romsys.

Expertiza în servicii și industrie deținută de Romsys și tehnologia de top oferită de OSIsoft oferă un plus de valoare și inovație în gestionarea afacerii pentru clienții din România.

„OSIsoft este încântată de oportunitatea de a lucra cu Romsys și credem că acest parteneriat va permite companiei noastre să își deservească mai bine clienții din regiune. Cunoștințele pe care Romsys le are despre cultura locală și nevoile consumatorilor vor aduce beneficii pe termen lung și vor crește valoarea strategică a clienților noștri”, a spus la rândul său Jesus Hernandez, Vicepreședinte OSIsoft în regiunea EMEA.