Vertiv Liebert  GXT5 Litiu-Ion oferă cel mai înalt  nivel  de protecție a puterii pentru aplicațiile  IT critice  de afaceri.

Design

Designul rack/tower  al UPS-ului îl face ideal pentru utilizarea în diverse configurații. Este o soluție  care necesită o întreținere redusă,   ideală pentru locații îndepărtate, cu  resurse  tehnice limitate la fața locului.

Tehnologia Li-ion

Gama GXT5 se bazează pe tehnologie Li-Ion, aceasta oferind o serie de avantaje semnificative. Astfel, în comparație cu bateriile VRLA, această tehnologie poate crește durata de viață poate crește de 3 ori.  Detalii complete sunt disponibile sunt disponibile în tabelul de mai jos.

Alte funcționalități

Dispozitivele vin standard cu o garanție de 5 ani, acest lucru asigurând un nivel ridicat de fiabilitate al infrastructurii IT și oferind un TCO excelent. Bateriile pot fi înlocuite foarte simplu de utilizatori, fără a fi  necesară o intervenție tehnică. UPS oferă o anduranță ridicată de peste 14 minute, în cazul utilizării acestora la sarcină maxim.

UPS-ul este dotat cu un ecran LCD color și cu o interfață simplă de configurare.

Legat de porturile de comunicație găsim următoarele porturi: IntelliSlot (Web/SNMP Card), Serial Port, Dry Contacts, USB Port pentru configurare locală și la distanță, precum și pentru UPS Management.

Concluzii

Gama Vertiv Liebert  GXT5 a primit 5 stele din partea noastră. De asemenea, GXT5 este cea mai bună soluție UPS testată de noi în anul 2022.