Watch 3 PRO este modelul de ceas cel mai nou și cu cele mai multe funcționalități lansat de Huawei.

Prima impresie

Fără îndoială chiar și o persoană pretențioasă la capitolul ceasuri (cum sunt chiar și eu ?), nu poate contesta calitatea materialelor folosite la acest dispozitiv. Modelul Pro are carcasa din titan și ceramică, având în pachet o curea din titan și una din silicon.

Ecranul este ireproșabil, fiind un AMOLED de 1,43 inch  cu o rezoluție de 466 x 466 pixeli cu o densitate a pixelilor per inch de 326. Ceasul este înzestrat cu două butoane, unul dintre ele un buton rotativ similar cu cel întâlnit pe Apple Watch-uri.

De asemenea, ceasul este printre primele produse Huawei care să ruleze sistemul in-house de la Huawei (din cutie), Harmony OS. Surprinzător de plăcut, ceasul se mișcă excelent navigând prin aplicații și în alte activități.

Sănătate

La capitolul sănătate, ceasul vine cu toate funcțiile care au fost integrate până acum pe un ceas. Astfel, ceasul include funcții pentru: monitorizarea tensiunii, temperatură, saturația oxigen (SpO2) și facilități avansate de monitorizare a somnului.

Funcția Sp02 este foarte utilă și în cazul CoVID, pentru cei care nu au antecedente medicale la acest capitol, putând determina dacă sunteți infectat atunci când saturația oxigenului coboară semnificativ sub 90%.

Huawei Health

Aplicația HUAWEI Health, care vă permite să vă controlați ceasul, este disponibilă pe toate magazinele majore: Google Play, AppGallery și App Store. Aplicația înregistrează activitatea pentru mai mult de 100 de sporturi diferite, de la începători până la niveluri pentru avansați. De asemenea, aplicația vă ajută prin diverse raportări pentru a vă organiza un stil de viață sănătos (activități sportive, obiective, istoric somn).

Prin intermediul aplicației puteți controla toate elementele de afișare și configurare a ceasului, inclusiv fețele de ceas.

Concluzii

Ceasul este încărcat prin încărcare wireless și cu o baterie generoasă. În modul Ultra, bateria putând ține până la trei săptămâni. În cazul testului nostru, bateria a ținut peste o săptămână, lucru pe care îl considerăm mai mult decât decent.