Huawei MatePad SE 10.4 este o tabletă cu o serie de funcții interesante utilizatorilor. Această tabletă vine cu un ecran mare de 10,4 inch, cu o calitate bună a imaginii. Punctul forte, în comparație cu versiunile precedente, este posibilitatea de a folosi pe lângă conectivitatea Wi-Fi, și o conexiune 4G LTE.

Funcționalități și performanță

Cu 4GB de RAM și 64GB de spațiu de stocare intern, această tabletă poate gestiona cu ușurință o varietate de aplicații și jocuri. De asemenea, are un procesor puternic Kirin 710A, care face ca toate aceste sarcini să fie realizate fără probleme.

Această tabletă are, de asemenea, o cameră excelentă de 8 MP, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot face poze cu o calitate bună. De asemenea, tableta vine cu difuzoare duble și tehnologie Histen 6.0, care oferă o calitate excelentă a sunetului.

O altă caracteristică excelentă a tabletei Huawei MatePad SE 10.4 este bateria sa de 7250mAh, care oferă o autonomie excelentă.

Entertaiment

Fără îndoială, o utilizare frecventă a unei tablete este pe zona de entertaiment. Important de subliniat este că folosesc toate serviciile de streaming de pe piața locală (Netflix, HBO Max, Prime Video, Disney + și mai recentul SkyShowtime) și am reușit să instalez toate aplicațiile folosind aplicația AppGallery. Acest lucru dovedește maturitatea ecosistemului dezvoltat de Huawei.

Concluzii

În general, Huawei MatePad SE 10.4 WIFI este o tabletă excelentă, cu o mulțime de caracteristici și o experiență excelentă pentru utilizator. La un preț de aproximativ 1000 de lei, considerăm că tableta oferă suficiente funcționalități. A primit din partea noastră 5 stele.