HONOR continuă să împingă limitele inovației cu lansarea HONOR Magic5 Lite. Dispozitivul a fost clasat pe locul 1 la nivel global în ceea ce privește performanța bateriei de către DXOMARK, cel mai important laborator de evaluare a calității la nivel mondial.

Inovația în materie de hardware este evidentă la noul smartphone Magic5 Lite, HONOR dezvoltând un nou aliaj de aluminiu, de înaltă rezistență și ușor, pentru plăcile din mijlocul ramei. Această componentă a fost supusă la zeci de mii de teste, inclusiv de îndoire, cădere, rezistență, impact și rezistență la presiune. Ca urmare, greutatea ramei medii a fost redusă cu 4 grame, iar grosimea a scăzut cu 15%. Acest lucru permite obținerea unui dispozitiv mai ușor, mai rezistent și mai compact.

Având o baterie cu 3% mai subțire decât cele obișnuite, densitatea de energie a bateriei lui Magic5 Lite este de neegalat. Dispunerea plăcii de bază de înaltă densitate a acestui dispozitiv crește rata de utilizare a acesteia cu 5%. Mai mult, aspectul bateriei a fost optimizat pentru a maximiza spațiul și a reduce grosimea. HONOR a găsit un echilibru între performanță și utilizarea spațiului prin eficientizarea aspectului antenei. Prin urmare, într-un dispozitiv mic și subțire, HONOR a reușit să încorporeze o baterie mare de 5100mAh, ceea ce reprezintă o dovadă a inovației inginerești a companiei.

Pe lângă optimizările hardware, HONOR a făcut progrese semnificative și în ceea ce privește software-ul, implementând funcții care lucrează împreună pentru a prelungi durata de viață a bateriei. Printre acestea se numără programarea inteligentă a cipurilor, controlul la nivel de proces al aplicației, selectarea inteligentă a rețelei și gestionarea consumului anormal de energie. Aceste caracteristici ajută la reducerea consumului de baterie, chiar și atunci când utilizatorul nu folosește în mod activ telefonul, oferind o experiență unică și de neegalat.

„Suntem mândri să oferim un smartphone care promite o experiență neîntreruptă de utilizare. Angajamentul nostru este să îmbunătățim experiența de bază a utilizatorilor, iar performanța excepțională a bateriei HONOR Magic5 Lite este o dovadă clară a acestui angajament”, –  a declarat Călin Clej, Marketing Director HONOR România & Bulgaria.

Procesul riguros de testare DXOMARK a confirmat performanța excepțională a bateriei HONOR Magic5 Lite. Au fost realizate patru planuri de testare, inclusiv un scenariu de utilizare clasic, un test în aer liber în mișcare, un test de calibrare și un test de încărcare. Testele au fost efectuate cu ajutorul unor roboți care imită gesturile umane și au fost concepute pentru a simula utilizarea în lumea reală, captând modelele de utilizare ale unui utilizator mediu. Rezultatele au confirmat autonomia remarcabilă a HONOR Magic5 Lite, cu peste 3 zile întregi de utilizare moderată*, și eficiența remarcabilă în timpul descărcării, ceea ce îl face alegerea de top pentru consumatorii care caută un dispozitiv performant, cu o baterie rezistentă.

„Bateria HONOR Magic5 Lite a funcționat remarcabil de bine în timpul testelor noastre de autonomie, rezistând 74 de ore la o utilizare moderată. În plus, curenții de descărcare ai dispozitivului au fost foarte mici în toate cazurile de utilizare, ceea ce arată efortul de inginerie depus pentru optimizarea performanțelor”, – a declarat Olivier SIMON, Director Adjunct CTO al DXOMARK.