Revevol, furnizorul internaţional de soluţii Software as a Service (SaaS) prezent şi în România, a primit  titlul de “Cool Vendor” din partea Gartner, Inc. Titlul precum şi un loc în catalogul “Cool Vendors in Cloud Services Brokerages 2012” al prestigioasei agenţii de studii şi consultanţă în IT.

 În fiecare an, Gartner identifică Cool Vendors în diferite zone ale tehnologiei şi publică o serie de rapoarte în legătură cu aceştia. Anul acesta, Revevol a fost ales Cool Vendor in Cloud Services Brokerages, datorită aportului său la îmbunătăţirea performanţei companiilor prin integrarea soluţiilor de cloud.

“Considerăm includerea noastră în lista de Cool Vendors recunoscuţi de Gartner ca fiind recunoaşterea eforturilor noastre de a ne ajuta clienţii să-şi dezvolte performanţa în afaceri prin inovaţie, mai precis, prin tehnologia cloud”, a spus Laurent Gasser, CEO Revevol Group.

“Suntem onoraţi să facem parte din această organizaţie internaţională. Datorită reţelei globale de care aparţine, Revevol România poate oferi cel mai înalt nivel de suport tehnic şi implementare clienţilor Google Enterprise, de la cei de dimensiuni medii pînă la nivelul multinaţionalelor”, a declarat Dragoş Mănac, Director Revevol Romania.

Fondată în 2007, Revevol este prima companie globală al cărui scop principal este de a ajuta companiile să migreze către tehnologia cloud. Ca partener strategic al Google (Premier Enterprise Business Partner), Revevol a ajutat la migrarea pe Google Apps a peste 700.000 de utilizatori din întreaga lume. Actualmente, grupul operează în peste 20 de ţări din Europa, America, Asia, Africa şi Australia.  În România, Revevol este prezent din 2011 printr-un parteneriat cu compania Appnor MSP. Appnor este un furnizor de servicii managed bazate pe cloud.