Societatea de servicii de investitii financiare Bulbrokers anunta lansarea unei noi platforme de tranzactionare online BONO destinata traderilor incepatori, dar nu numai.

Fondata in 1996, Bulbrokers este o companie financiara non-bancara si de investitii, lider pe piata serviciilor de brokeraj pe piata din Bulgaria si pe pietele regionale. Bulbrokers detine licenta pentru executarea de tranzactii cu instrumente financiare din partea Comisiei de Supraveghere Financiara din Bulgaria si pentru tranzactionarea forex din partea Bancii Centrale din Bulgaria. Bulbrokers este membra a Bursei de Valori din Bulgaria, Depozitarului Central din Bulgaria, Fondului de Compensare al Investitorilor din Bulgaria si a Asociatiei Intermediarilor de Investitii Licentiati din Bulgaria. De asemenea Bulbrokers functioneaza sub legislatia europeana MiFid privind activitatea sa in zona euro, fiind inregistrata in Registrul Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare din Romania cat si la Autoritatea pentru Servicii Financiare din Marea Britanie.

Incepand din aceasta primavara, Bulbrokers pune la dispozitia traderilor platforma de tranzactionare online BONO care reprezinta o oportunitate unica pentru toti cei care doresc sa joace pe burse dar nu au experienta si cunostintele necesare. Pe platforma de tranzactionare online BONO se pot tranzactiona aur, petrol, indici si perechi valutare. BONO este usor de folosit, complet simplificata, fara grafice si analize, dar cu tot ce aveti nevoie pentru a cumpara si a vinde un anumit instrument direct din browser.