Fundația VentureConnect anunță reînceperea programului Venture Mentoring. Radu Georgescu, Founding Partner GECAD Group, va participa la prima întâlnire din acest an ce are loc pe 8 mai, între orele 14.30 – 17.00, la TechHub Bucharest.

Programul Venture Mentoring a demarat la începutului anului 2012, până în prezent participând peste 170 de antreprenori și start-up-uri în căutarea unor răspunsuri cheie la problemele actuale ale afacerii lor.

Sesiunea din 8 mai îşi propune să dezbată subiecte de interes printre care:

–          Gestionarea creșterii companiei: evoluția de la etapa de start-up la realizarea unui produs competitiv, mărirea numărului de clienți și cum evaluezi corect o creștere mai rapidă decât ai estimat,

–          Cum alegi investitorii corecți pentru afacerea ta?

–          Consilieri și mentori – în ce moment îi implici în dezvoltarea afacerii tale?

–          Identificarea parteneriatelor strategice, structurarea afacerii și strategie.

Antreprenorii sunt axați pe rezultate concrete și întrebări punctuale. Aștept cu interes sesiunea Venture Mentoring pentru gândi alături de cei prezenți soluții viabile la întrebările lor ”, spune Radu Georgescu, Founding Partner & Chairman GECAD Group.

Pentru fiecare sesiune, într-un mediu prietenos și degajat, antreprenorii îşi pot prezenta proiectul precum şi întrebările pe care le au, primind sfaturi concrete în vederea dezvoltării sustenabile a companiei. În cadrul întâlnirilor, temele abordate sunt diverse, fiind punctate subiecte precum: business development, dezvoltare de produs, marketing și comunicare, proprietate intelectuală, precum și alte detalii despre procesul de finanțare și exit.

Participarea se realizează prin completarea formularul de acces. Alături de Venture Mentoring, pe 12 iunie are loc cea de-a noua ediție a evenimentului VentureConnect, o platformă de match-making și pitching pentru antreprenori și investitori.