Red Hat și Veracomp, distribuitorul său autorizat în România, au organizat pe 6 februarie primul eveniment dedicat exclusiv partenerilor Red Hat.
Evenimentul RED HAT PARTNERS DAY s-a desfășurat la Athenee Palace Hilton București și a avut rolul de a genera un plus de dialog între producător și integratorii de soluții de outsourcing Red Hat.

Pe durata a jumătate de zi, reprezentanții Red Hat și Veracomp au expus cele mai importante avantaje pe care Red Hat le ofera prin programele de parteneri, cât și oportunitățile educaționale și de marketing pe care aceste programe le promovează.
« Prin însăși esența soluțiilor sale, Red Hat este un producător care se bazează pe comunicarea și colaborarea echipelor. Veracomp, la rândul său se bazează integral pe succesul partenerilor săi, ca atare – pentru noi – să ne educăm și să oferim oportunități de dezvoltare partenerilor constituie priorități strategice » declară Alina Ovedenie, Red Hat Business Unit Manager, Veracomp.

RED HAT PARTNERS DAY a fost onorat cu prezența a peste 30 de participanți, reprezentanți ai companiilor IT partenere Red Hat. Evenimentul s-a bucurat deopotriva de prezența reprezentanților din partea producătorului și a distribuitorului și a fost structurat pentru a acoperi toate aspectele importante ale programelor Red Hat dedicate partenerilor săi: Partner Enablement Program, Training Program, Marketing Program, Red Hat Reinforcement Program Policy.

Cu ocazia evenimentului s-a comunicat oficial și faptul că, începând din 2020, Veracomp a devenit centru de examinare autorizat Red Hat în România.
Veracomp este distribuitor exclusiv Red Hat în România din 2017. În prezent distribuitorul dispune de resurse dedicate (presales și sales) cât și de infrastructura necesară pentru a susține rețeaua de parteneri Red Hat din România.