Red Hat și IBM au anunțat astăzi disponibilitatea generală a Red Hat Marketplace, un one-stop-shop în care clienții pot găsi, încerca, cumpăra, implementa și gestiona aplicații de tip enterprise în infrastructura IT hibridă a unei organizații, inclusiv medii locale și multicloud.

O experiență privată și personalizată este, de asemenea, disponibilă cu Red Hat Marketplace Select la un cost suplimentar pentru companiile care doresc un control și o guvernanță suplimentare cu software gestionat pentru mai multă eficiență și scalabilitate, care este pre-aprobat pentru acea companie.

Red Hat Marketplace și Red Hat Marketplace Select, operate de IBM, pun la dispoziție un ecosistem de aplicații software provenit de la o listă de furnizori independenți de software (ISV), dezvoltate pe Red Hat OpenShift pentru a oferi clienților experiența identificării, testării, achiziționării și implementării unor soluțiilor moderne și consistente. Red Hat OpenShift permite portabilitatea sarcinilor de lucru esențiale în medii cloud hibride securizate cu software enterprise certificat care poate ajuta companiile să evite problemele ce se pot ivi datorită furnizorilor.

Pentru companiile care construiesc infrastructuri și aplicații native pentru cloud, Red Hat Marketplace este o destinație esențială pentru deblocarea valorii investițiilor în cloud, concepută pentru a reduce la minimum barierele cu care se confruntă organizațiile globale în timp ce accelerează inovația. Un ecosistem în dezvoltare de ISV-uri au aderat la această platformă, deoarece le oferă un canal eficient, neutru din punct de vedere al producătorilor și bazat pe date, pentru vânzarea și susținerea produselor pentru companiile din mediul enterprise.

Lista în continuă creștere conține peste 50 de produse comerciale disponibile pentru achiziționare include soluții de vârf în 12 categorii diferite – inclusiv AI/ML, baze de date, monitorizare, securitate, stocare, Big Data, instrumente pentru dezvoltatori și multe altele – de la ISV-uri precum Anchore, Cockroach Labs, CognitiveScale, Couchbase, Dynatrace, KubeMQ, MemSQL, MongoDB și StorageOS.

Toate produsele sunt certificate pentru Red Hat OpenShift și sunt oferite cu suport comercial. Construite pe platforma deschisă Kubernetes Operator Framework, acestea pot rula pe OpenShift ca un serviciu cloud, cu capabilități precum instalare și actualizare automată, backup, failover și recuperare. Cu una dintre cele mai mari colecții comerciale de software portabil, gestionat, construit pe standarde deschise, Red Hat Marketplace este conceput pentru a ajuta clienții să găsească soluții pentru provocările cu care se confruntă în medii hibride, multicloud, cu caracteristici special create pentru echipele DevOps, lideri IT și CIO .

Noi caracteristici puternice pentru client pentru controlul aplicațiilor

Pe măsură ce organizațiile operează în medii cloud hibride, ele sunt din ce în ce mai preocupate de guvernanță și control al aplicațiilor care rulează în aceste medii. Pentru a soluționa această problemă, versiunea privată – Red Hat Marketplace Select – permite clienților nu numai să ofere echipelor lor acces facil la software gestionat, pre-aprobat, ci și să urmărească utilizarea și cheltuielile efectuate de către departamente pentru toate aplicațiile software implementate în mediile cloud hibrid.

Clienții Red Hat Marketplace găsesc modalități specifice și strategice de a profita de această platformă. Anthem Inc. este unul dintre pionierii în furnizarea de soluții personalizate, predictive și preventive folosind modele activate de AI. Pentru a-și îndeplini misiunea, compania are nevoie de o platformă cloud hibridă care să permită transferul securizat de date între mai multe părți. Anthem a lucrat îndeaproape cu CognitiveScale, unul dintre ISV-urile de pe Red Hat Marketplace, și este acum gata să treacă în faza următoare, colaborând cu Red Hat pentru a crea una dintre primele platforme personalizate prin Red Hat Marketplace Select.

Valorificarea puterii Red Hat OpenShift

Prin implementarea automată, Red Hat Marketplace face software-ul disponibil instantaneu pentru implementare pe orice cluster Red Hat OpenShift. Red Hat OpenShift este cea mai cuprinzătoare platformă Kubernetes pentru mediul enterprise din industrie, permițând software-ului portabil, nativ în cloud, să ruleze ca serviciu gestionat prin încorporarea expertizei operaționale alături de software-ul în sine. Programele software disponibile prin Red Hat Marketplace pot fi implementate în cloud hibrid deschis și pot funcționa în orice mediu, cu o configurare și cheltuieli generale minime, facilitând gestionarea la scară. Odată cu integrarea capabilităților Kubernetes de nivel enterprise în cadrul Red Hat OpenShift, organizațiile pot realiza o portabilitate construită o dată, rulată oriunde pe platforme cloud hibride.

Sursa: IBM