Începând de la sfarsitul lunii iunie, RCS & RDS le oferă clienţilor persoane juridice, posibilitatea de a beneficia de avantajele serviciului Digi Storage, unul dintre cele mai accesibile şi rapide soluţii de stocare, partajare şi organizare a datelor în cloud. Digi Storage este disponibil la preţuri cuprinse între 4 RON şi 40 RON/lună (TVA inclusă) şi poate fi contractat doar de către abonaţii Digi Net.

Digi Storage reprezintă punctul unic de stocare a fişierelor care poate fi accesat de către clienţii pesoane juridice într-un mod extrem de simplu și de rapid, din orice loc în care există o conexiune la internet fix sau mobil, de pe orice dispozitiv – PC cu sistem de operare Windows, Linux, Mac OS X sau dispozitive mobile – Android, iOS si Windows Phone. Aplicațiile client pe care le oferă compania se sincronizează automat pentru toate dispozitivele utilizate.

Totodata, utilizatorii care aleg să înlocuiască serverul de fişiere cu serviciul Digi Storage, au posibilitatea de a împărţi capacitatea de stocare cu toţi angajaţii companiei, alocându-le acestora atât un spaţiu comun, cât şi unul privat care poate fi administrat direct din browser.

 „Ne-am propus să creştem portofoliul de servicii dedicat clienţilor business şi să venim în sprijinul lor cu soluţii adaptate, flexibile, la preţuri avantajoase, pe care să se poată baza în orice moment. Digi Storage le oferă clienţilor noştri flexibilitate, mobilitate, accesibilitate de oriunde, oricând, oferind în acelaşi timp posibilitatea ca toate datele să fie într-un singur loc, indiferent de tipul echipamentului şi a tehnologiei de acces utilizate.” a declarat Mihai Struţeanu, director comercial Digi Business.