Q’NET INTERNATIONAL, cu o experienţă de două decenii în furnizarea de soluţii şi servicii IT de vârf, anunţă obţinerea specializării Symantec Enterprise Security,ceea ce confirmă expertiza dovedită înlivrarea şi suportul pentru soluţiile de securitate, pentru segmentul enterprise.

Recenta specializare confirmă, pe deplin, importanţa pe care Q’NET INTERNATIONAL o acordă satisfacţiei clienţilor săi, oferind soluţii şi servicii IT integrate, de la infrastructură hardware şi software, la soluţiile de securitate complexe, bazate pe tehnologiile Symantec.

“Obţinerea specializării Symantec Enterprise Security este rezultatul unui efort de echipă. Ne-am dorit în mod expres această specializare pentru a putea oferi clienţilor noştri din segmentul enterprise, alături de infrastructura hardware şi software, soluţii de securitate complexe, bazate pe tehnologiile şi serviciile Symantec, liderul mondial în soluţii de securitate, specifice nevoilor organizaţiilor de mari dimensiuni. Aşa cum se cunoaşte, firma noastră, ca şi integrator, are un focus special şi expertiză în proiectarea şi implementarea de soluţii IT pentru firme cu reţele informatice mari şi foarte mari, alături de soluţiile destinate firmelor de dimensiuni mici şi medii.”– afirmă Mihaela Radu,Software Product Manager în Q’NET INTERNATIONAL.

“Prin dobândirea specializării Symantec Enterprise Security, partenerul Q’NET INTERNATIONAL intră în clubul select al partenerilor certificaţi în zona serviciilor de securitate enterprise. Acest statut de partener specializat se cuantifică prin participarea la diferite proiecte majore de securitate Symantec, începând cu stadiul de design al soluţiei, până la cel de implementare şi mentenanţă. Prezenţa specialiştilor certificaţi, din cadrul echipei Q’NET INTERNATIONAL, reprezintă o dovadă a experienţei în proiectarea şi implementarea soluţiilor de securitate integrate de la Symantec, şi totodată, o garanţie pentru calitatea soluţiilor oferite beneficiarilor”.  – afirmă Dorin Dumitru, Partner Manager, Symantec România.

Beneficiul major pentru clienţi, fie eiinstituţii guvernamentale sau companii multinaţionale, este dat în primul rând de siguranţa informaţiei- atât la accesare, cât şi la depozitare- fiind urmată de primirea unor soluţii şi servicii IT integrate-infrastructura hardware şi software, soluţii de securitate complexe-ceea ce asigură flexibilitate, protecţie şi certitudine afacerilor, indiferent de domeniul de activitate.

Parteneriatul cu Symantec a început în anul 1999, iar în prezent, Q’NET INTERNATIONAL este unic deţinător al specializării Symantec Enterprise Security, ceea ceconfirmă din nou interesul pentru tehnologia de vârf şi dorinţa de a oferi segmentului enterprise, soluţii şi servicii IT  integrate, alături de soluţii superioare de securitate.