La 20 de ani de la infiintare, Maguay organizeaza cea de-a 10-a editie a No Time for Downtime, continuand traditia de a prezenta solutii pentru infrastructurile hardware si software destinate atat companiilor medii, cat si companiilor mari si institutiilor publice.

Evenimentul este structurat in doua zone de interes: showcase, in cadrul caruia vor fi realizate demonstratii IT folosind tehnologiile – noutate din 2012, integrate in oferta Maguay, si zona de prezentari, unde reprezentantii Maguay si partenerii evenimentului vor descrie caracteristicile tehnologiilor momentelui si argumentele de achizitie referitoare la produsele si tehnologiile prezente in showcase.

Partenerii traditionali ai No Time for Downtime, ce se regasesc si in cadrul editiei 2012, sunt: Intel Corporation, Symantec Corporation, Fortinet, Promise Technology, Quantum Corporation, VMware, InWin, Arxivar.  Acestor vechi parteneri ai Maguay se alatura in acest an unul dintre cei mai importanti dezvoltatori de tehnologie, Oracle Corporation, care va prezenta solutiile software si hardware oferite pietei din Romania.

„Ne bucuram sa fim prezenti in cadrul acestui eveniment de anvergura, in special la editia aniversara cu numarul 10. Avem convingerea ca acest eveniment va marca un pas important in cresterea vizibilitatii portofoliului de produse si solutii Oracle in Romania si va duce la intarirea parteneriatului cu Maguay, in calitate de Oracle Gold Partner.” a declarat Florin Draganescu, Alliance & Channels Director, Oracle Romania.

„No Time for Downtime, ajuns la cea de-a zecea editie, este o dovada a consecventei noastre in bussines, dar mai ales a aprecierii de care se bucura evenimentul din partea clientilor si a partenerilor Maguay.

Pornind de la nevoile reale ale companiilor romanesti, educand si inovand piata locala, am oferit in cei 20 de ani de activitate solutii performante la un excelent raport pret/performanta, integrand intotdeauna cele mai noi tehnologii disponibile. Urmand aceasta viziune, am reusit mereu sa ne atingem obiectivele propuse, atat in ceea ce priveste cifra de afaceri, cat si extinderea portofoliului de parteneri.

Ca intotdeauna, No Time For Downtime va fi si anul acesta locul unde vor fi prezentate in premiera noi tehnologii, noi parteneriate ale evenimentului, dintre care amintesc colaborarea cu Oracle Corporation.”, a afirmat Corvin Pughin, Director Comercial, Maguay.

Intel Corporation, in baza parteneriatului de lunga durata dezvoltat cu compania romaneasca Maguay, sustine seria de evenimente No Time For Downtime inca de la prima editie:

„Observam ca de la an la an acest eveniment se transforma intr-un brand local al evenimentelor legate de infrastructura IT. Ne bucuram ca am ajuns la a 10-a editie a No Time for Downtime, organizat de Maguay, si asteptam ca din ce in ce mai multe companii sa participe si descopere cele mai noi tehnologii proprietare Intel integrate in serverele Maguay. Pe fondul tranzitiei catre noile platforme de tip server Romley, demonstratiile din zona de show-case vor prezenta un real interes pentru audienta.”- Bogdan Georgescu, Channel Account Manager, Intel Corporation.

In cadrul evenimentului, pe 4 octombrie, Maguay va lansa un produs IT in editie aniversara, celebrand 20 de ani de performanta extrema pe piata din Romania. Mai multe detalii privind prezentarile si structura evenimentului se regasesc pe site-ul evenimentului, lansat astazi, 5 septembrie 2012: www.NTFD.ro.

No Time for Downtime este un eveniment dedicat in primul rand specialistilor IT din Romania. Accesul se face pe baza de invitatie si nu presupune nicio taxa de paticipare. Pentru a solicita o invitatie, accesati www.NTFD.ro