In luna septembrie Beck et al Services Romania si IBM Romania organizeaza evenimentul „Puterea Solutiilor de Colaborare – viitorul este social!“.

Solutiile de colaborare sociala IBM, care vor fi baza evenimentului sunt furnizate in Romania de catre compania de origine germana Beck et al Services, IBM Advanced Partner. Invitatii evenimentului, factori de decizie din cele mai importante companii romanesti din productie, servicii, asigurari, financiar, energie, retail, telecomunicatii si productie vor afla detalii despre solutiile de colaborare sociala IBM de la experti in acest domeniu: Siegfried Lautenbacher, CEO Beck et al. Services Group si Vojtech Trs
Collaboration Solutions Architect Leader CEE & CIS
IBM. Evenimentul va avea loc pe data de 24 Septembrie 2014 in sala de conferinte a hotelului Marriot din Bucuresti.

Conceptul Social Business Collaboration este relativ nou pe piata romaneasca, iar scopul evenimentului este sa raspunda intrebarilor factorilor de decizie si a directorilor IT si sa ofere solutii pentru imbunatatirea modului in care oamenii lucreaza si interactioneaza in cadrul organizatiei, comunica si colaboreaza cu clientii si partenerii de afaceri sau aduc valoare adugata proceselor de business prin sporirea interactiunii umane.

Pentru mai multe detalii despre solutiile IBM de colaborare sociala, vizitati: www.ibm.com/social-business/us/en/