Implementarea soluțiilor de inteligență artificială (AI) este o provocare majoră cu multe opțiuni diferite când vine vorba de tehnologie și infrastructură. Pure Storage a inițiat în 2018 conceptul de infrastructură pregătită pentru AI (AI-ready infrastructure – AIRI) pentru a simplifica implementarea tehnologiei AI. AIRI® este un sistem de calcul, stocare și rețea dovedit, validat, care este optimizat pentru AI. Pure Storage a lansat recent o nouă arhitectură de referință AIRI, certificată cu NVIDIA DGX BasePOD, care le oferă clienților o alternativă la soluțiile complicate de build-it-yourself.

AIRI construit pe platforma NVIDIA DGX BasePOD oferă o infrastructură AI prescriptivă pentru companii, reducând provocările de proiectare, ciclul lung de implementare și complexitatea de gestionare asociată în mod tradițional cu scalarea infrastructurii AI. Certificarea asigură o soluție full-stack validată, dovedită, care este simplu de utilizat, permițându-vă să beneficiați imediat de beneficiile AI cu o infrastructură rapidă, eficientă și pregătită pentru viitor, pentru a satisface cerințele dvs. de AI la scară largă. Mediul de operare NVIDIA Base Command, NVIDIA AI Enterprise și Pure Storage® Purity//FB oferă fundația esențială pentru dezvoltarea AI optimizată pentru companii.

Ce face AIRI diferit față de alte soluții de infrastructură AI?

Diferența dintre Pure Storage AIRI și alte soluții este dată, desigur, de componentele de stocare Pure Storage și experiența de top oferită de Pure Storage clienților săi.

FlashBlade//S™ este cea mai eficientă, scalabilă și rapidă platformă de stocare a datelor pentru AI. Permite sistemelor NVIDIA DGX să ingereze rapid cantități mari de date, astfel încât echipele de date să poată antrena, deduce și executa modele de inteligență artificială și de învățare profundă cât mai eficient posibil.

FlashBlade//S™ se integrează cu ușurință cu arhitectura DGX BasePOD și reduce costul general de gestionare a structurii de stocare. FlashBlade//S™ nu necesită reglaje complicate sau o alocare specială a volumelor și a fost conceput pentru a se extinde în funcție de sarcinile de lucru.

Pe măsură ce vă creșteți clusterul, capacitatea și performanța pot fi adăugate, fără perturbări, câte un blade sau mai multe blade-uri deodată, pentru a scala după cum aveți nevoie. Pure Storage face toate acestea, menținând în același timp o livrare consecventă și fiabilă a datelor către cluster printr-un singur IP, cu ac­ces la întregul spațiu de stocare și la fiecare blade din clus­ter. Este simplu, eficient, flexibil și are costuri reduse de întreținere.

RapidFile Toolkit acționează ca un acce-lerator pentru comenzile utilitarului de fișiere Linux, iar Pure1® este cea mai puternică platformă SaaS de gestionare a datelor bazată pe inteligență artificială, care permite planificarea nevoilor de performanță și capacitate, optimizarea eficientă a consumului energetic și secu-rizarea datelor critice fără costuri suplimentare.

Evergreen® este cea mai cuprinzătoare subscripție din industria de stocare de date, oferind opțiuni și flexibilitate inegalabile pentru achiziționarea și consumul de spațiu de stocare. Puteți începe cu un volum mic și crește ulterior, fără întrerupere, la o scară petabyte. Cu o arhitectură nedistruptivă, Evergreen® este unic în industrie, fiind disponibil atât CAPEX cât și OPEX.

Pure Storage continuă să fie lider pe piața de stocare de date

În 2023 Pure Storage a fost recunoscut pentru al patrulea an consecutiv ca lider în Gartner® Magic Quadrant™ for Primary
Storage și pentru al treilea an consecutiv ca lider în Gartner® Magic Quadrant™ for Distributed File Systems & Object Storage,
confirmând astfel ca­pacitatea companiei de a oferi în mod constant valoare și inovație clienților săi.

Despre modul în care compania dvs. poate beneficia de tehnologia avansată și performanțele oferite de soluțiile Pure Storage, vă invităm să luați legătura cu specialiștii ASBIS Romania, distribuitor oficial al soluțiilor companiei.